Hvad er let grøntsager til at vokse?

October 18

De nemmeste grøntsager er resistente over for sygdommen, og disse fødevarer generelt vokser godt i de fleste områder. Men plantning datoerne varierer meget afhængigt af typen af vegetabilsk og klima. Winter grøntsager trives i varme stater Arizona, Californien og Florida, men hvis du bor i et koldt klima, du måske nødt til at vente indtil midten til slutningen af foråret til at høste din høst. De bedste grøntsager er dem, der vokser godt i dit område.

Løg

University of Vermont anbefaler voksende løg i haven, fordi dette er en nem at dyrke grøntsager. Løg vokser bedst i frugtbare, veldrænet jordbund med en pH-værdi mellem 6,2 og 6,8. Indtil jorden 10 inches dyb hvis du bor i en områder med ler-lignende jord, eller vokse løg i højbede eller krukker. Plante løg når temperaturerne er mellem 55 F til 75 grader F. løg trives i fuld sol eller skygge, men denne plante har brug for en masse vanding. Vand dine løg hver anden dag. Høst gange varierer afhængigt af sorten, men de fleste løg modne senest tre måneder efter plantning. Vælg mellem forskellige sorter som gul søde spansk, hvid spyd eller gule verden.

Radiser

University of Illinois lister radiser som en let at vokse grøntsag til dit hjem haven. Denne hårdføre grøntsager er modstandsdygtige over for sygdomme og vokser godt med andre afgrøder. Denne mad er en cool-sæson plante, der modnes hurtigt. Radiser er nemme at dyrke, fordi denne plante trives i forskellige typer af jord som frugtbar, veldrænet og løs.

Høst gange varierer afhængigt af forskellige radise. De fleste radiser er klar til at høste mellem 23 og 56 dage efter plantning. Vælg mellem forskellige sorter som mester, Cherry Belle og fransk morgenmad. Vand dine planter to til tre gange om ugen i tørre sæsoner.

Tomater

University of Vermont anbefaler tomater til hjemmet haven, fordi denne plante er også nemme at dyrke. Hvis du bor i varme klimaer som Arizona, plante dine tomater i efteråret eller i slutningen af vinteren. Dække dine planter til at undgå frost om natten. Early Girl er bedst egnet til vintermånederne i varme områder. Alle tomater trives i sure jordbund med en pH-værdi mellem 6.0 og 6.5. Tomater behovet for en masse fugt, vand så dine planter hver anden dag. De fleste sorter også vokse godt i Potter, så du kan bringe planten indendørs hvis temperaturer blive ligeledes kold om vinteren.

Plante dine tomater i slutningen af vinteren eller det tidlige forår, hvis du bor i koldere klimaer. Vælg mellem forskellige sorter såsom bedre dreng, bøf og dværg. Tomater er normalt klar til høst i to til tre måneder efter plantning, men dette også afhænger af sorten.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com