Hvordan man dyrker valnød træer for Profit

January 15

Voksende valnøddetræer giver landmænd adgang til to typer af afgrøder: valnødder og tømmer. Det kræver tålmodighed at vokse valnøddetræer, fordi det bliver 12 år før valnøddetræer producerer nødder og mindst 12 før træer kan høstes til tømmer. De fleste høst begynde ikke, før træerne er 25. Efter valnøddetræer er klar til at blive høstet for tømmer, har de det højeste afkast pr. hektar af alle træer bruges som tømmer afgrøder. Valnød træer bruges til møtrik produktion har et lavere afkast pr. hektar---men når træerne er 25 de kan høstes til deres tømmer. Forskyde plantning af valnøddetræer for at sikre, at som din stand modnes du har træer til høst hver år og kontinuerlig møtrik produktion.

Instruktioner

Voksende valnød træer for Profit

•Vælg jord med hurtig dræning, lerede jord med et pH mellem 5,0 og 8.0. For de mest produktive træer, skal jord dybde være tre fødder.

•Extension og stat landbruget labs vil teste din jord for en nominel gebyr. Du kan enten låne udstyr fra disse kontorer eller købe dine egne.Tage flere stik fra forskellige steder. Bland stikkene og derefter sende dem. Dette vil give dig en baseline for hvordan frugtbare jord er og hvad ændringsforslag skal tilføjes.

•Brug en traktor, disc område, hvor du vil plante valnøddetræer. Fjern alt vegetation i området plantning.

•Plant valnød træer i det tidlige forår. For træer, der skal bruges til fremstilling af møtrik plads træer 18 x 18 fod fra hinanden. Du sigter efter 25-30 træer per hektar. For træer, der vil blive høstet for tømmer, space dem 15 x 15 fod fra hinanden eller tættere. Jo tættere er disse træer plantet til hinanden, de mindre beskæring, du bliver nødt til at gøre. Målet for 75 til 100 træer per hektar.Være parat til at miste ca. 25% af de unge træer du plante.

•Applicer gødning hvert år: en nitrogen-baseret gødning vil hjælpe træerne vokse hurtigere. Test din jord mindst hvert femte år for at sikre valnøddetræer har alle de næringsstoffer de har brug for optimal vækst.

•Applicer præ- og post emergent herbicider. Du vil gerne anvende herbicid hvert år.

•Start beskæring når træerne er tre år gammel. I foråret, mens træerne er stadig sovende, fjerne den nederste grene så kun den øverste 1/3 af stammen har filialer. Du ønsker kronen at være så bred som 1/2 den samlede højde på træet.

•Start selektivt høst valnøddetræer med en diameter på 6-10 inches. Disse træer er også kaldet "Pol" mellemstore træer. Fjerne svage, misdannet, overfyldt eller ellers uønskede træer på dette tidspunkt. Kommerciel høst valnød træ til tømmer begynder, når de er 25-30 år gamle.

•Walnut træer begynder at producere nødder, når de er 12 år gammel. De må bære nødder, indtil de er 20 til 25 år gamle, når møtrik produktion falder ned. Du kan høste træer for tømmer på dette tidspunkt.

•Walnut træer er modtagelige for en række skadedyr, svampe og virale sygdomme. Undersøg dine træer ugentligt for tegn på sygdom og skadedyr skader. En guide for skadedyr og sygdomme vil hjælpe identifikation. Kontakt din lokale county eller Department of Agriculture statskontoret for rådgivning om forebyggelse og behandling.

Tips & advarsler

  • Valnød træer gøre godt på nord og øst vender bakke skråninger. Valnød træer kan også plantes som et levende hegn langs vejen sider af felter. Undersøge din valnøddetræer nøje for tegn på insektangreb eller sygdom.
  • Ikke plante valnødder i områder, der er udsat for oversvømmelser eller har stående vand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com