Er muld en naturlig Weed barriere?

October 22

Er muld en naturlig Weed barriere?

At opnå en weed-fri landskab kræver, at vi efterligner naturens metoder. Hvis du besøger en lokal skov eller uforstyrret skovområde, vil du bemærke, at mens ukrudt kan være til stede, er der færre i antal end i urbane landskaber. Den naturlige lagdeling af døde blade og andre planterester på skovbunden er en del af grunden.

Hvordan barkflis hjælper med at kontrollere ukrudt

Ukrudtsfrø har de samme spireevne krav som de andre planter: vand, ilt, den rigtige temperatur og sollys. Et passende lag af muld skaber en barriere mellem de germinating frø og sollys, så kun de stærkeste og største ukrudt til at gøre det igennem. Barkflis også hjælper med at holde jorden køligere, forsinker eller hæmme spiring af ukrudtsfrø.

Hvordan man kan anvende barkflis til din landskab

En korrekt anvendelse af muld i din landskab vil bestemme effektiviteten af din ukrudtsbekæmpelse. Tykkelsen af barkflis er den vigtigste faktor i at kontrollere ukrudt. For lidt barkflis vil ikke give tilstrækkelig kontrol, mens et lag, der er for tyk kan være skadelige for planter, du ønsker at holde og er spild. I almindelighed, et lag på 2 til 3 inches er optimal og vil opnå de bedste resultater.

Anvende barkflis er let, men labor intensiv. Sørg for at gøre alle dine bed forberedelse forud for at sætte ned din barkflis. Når dit blomsterbed er niveau og alle dine blomster, plantet, kan så du muld. En trillebør og haven rake er nødvendigt udstyr for dette trin. Når du har transporteret din barkflis, hvor du har brug for det, hælde det ud i flere bunker og sprede det jævnt over hele jorden. Ikke hober sig barkflis omkring planterne eller træstammer, da dette kan være skadeligt for deres vækst.

Hvilke typer af muld til brug

De mest almindelige typer af barkflis er naturlige materialer som strimlet bark, tilhugget træ, pine halm, afklippet græs, Byg halm eller kakao bønne skrog. Selv om udtrykket barkflis er ofte forbundet med naturlige produkter, uorganiske materialer som grus eller tumlede glas, også arbejde samt barkflis. Naturlige dækningsmateriale har en ekstra fordel af at tilføje organisk materiale til din jord, men i modsætning til uorganiske dækningsmateriale, skal de suppleres årligt.

Andre fælles dækningsmateriale anvendes til ukrudtsbekæmpelse er pap eller avispapir. Når de anvendes i lag, vil disse materialer kontrollere ukrudt og tilføje til det organiske indhold af din jord.

Hvor godt barkflis styrer ukrudt

Enhver vellykket weed Kontrolprogram vil optage flere forskellige metoder til kontrol for at opnå tilfredsstillende resultater. Korrekt anvendt barkflis vil bidrage til at kontrollere ukrudt, men vil ikke forhindre alle ukrudt. Sørg for at medtage andre ukrudtsbekæmpelse metoder som herbicider eller manuel fjernelse at få den øverste hånd på ukrudt i din værftet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com