Hvornår man skal plante grøntsager, efter du har sprøjtet Roundup

October 22

Hvornår man skal plante grøntsager, efter du har sprøjtet Roundup

Roundup er handelsnavn for non-selektive herbicidet glyphosat. Sprøjtet på blade af ukrudt og andre uønskede planter, det optages gennem bladene og trukket til rødderne af planter, dræbe det. Hjem gartnere og kommercielle avlere bruge Roundup til at fjerne ukrudt før såning eller plantning landbrug eller havearbejde områder, eller når du forbereder et nyt felt eller græsplæne område for afgrøder.

Hvornår man skal plante grøntsager, efter du har sprøjtet

Roundup er post emergent herbicid, og som sådan dræber ukrudt først efter frø har spiret og ukrudt planten vokser aktivt. Da der er ingen pre emergent ukrudtsmidlet Roundup formel, hæmme ikke det frø spiring. Roundup udvidet kontrol omfatter imidlertid dithiopyr, som forhindrer spiring. Brug ikke udvidet kontrol, hvis du gerne vil plante grøntsagsfrø i det behandlede område. Roundup udvidet kontrol ikke er selektive; Det forhindrer spiring af alle frø, ikke kun ukrudt frø.

Når du har behandlet ukrudt i en foreslåede havearbejde med Roundup (den grundlæggende formel, ikke formlen udvidet kontrol), er det sikkert at plante strøelse planter (frøplanter) i de fleste planter efter syv dage. Der er dog undtagelser. Tomatplanter, for eksempel, er mere modtagelige for Roundup end andre udplantningsplanter, og så bør ikke plantes indtil 30 dage efter behandling af området med Roundup.

Plante frø i de behandlede områder syv dage efter behandling (selv om Roundup ikke hæmmer frø spiring, resterende glyphosat--det aktive stof i Roundup--skal sprede før frøene spire så at det ikke dræbe de nye stiklinger). Læs etiketten Roundup nøje at fastslå præcis hvilken vegetabilske frø eller planter kan plantes i områder behandlet med ukrudtsmidlet. Hvis vegetabilsk eller plante ikke er specifikt nævnt på etiketten, må ikke antage det kan trives i det behandlede område. Plant kun dem, der er angivet.

Sørge for at beskytte enhver omgivende planter og buske som du behandle ukrudt; selv små mængder af ukrudtsmidlet kan dræbe favorit planter, hvis det glider eller blæser på løvet, mens du behandling af ukrudt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com