Hvordan man kan støtte en Cedar hegn Post

April 21

Hvordan man kan støtte en Cedar hegn Post

Hvis din cedertræ hegnet er begyndt at læne hegnspæle har brug for støtte. Løs indlæg er resultatet af blødgjort jord eller dårlig installation. Beton giver et cedertræ indlæg med støtte det skal holde op et hegn. Det er altid bedst at hælde beton under hegnet opførelsen, men opgaven kan også ske bagefter. En løs cedar hegn post vil medføre ekstra pres på de andre stillinger i hegnet og bør fastsættes hurtigst muligt.

Instruktioner

•Dig ud af snavs omkring den eksisterende cedar hegn post ved hjælp af en skovl. Grave ud 8 inches af snavs hele vejen rundt posten. Grave 4 inches under bunden af post.

•Indstil en vaterpas på toppen af hegnet post og derefter har to mennesker løft den eksisterende hegn på begge sider af posten indtil stillingen er niveau. Indstille bestyrelser under hegn lameller på hver side af hullet til at holde stillingen på dette niveau.

•Mix forblandet beton med vand i en 5-gallon spand indtil det har konsistens af chunky jordnøddesmør. Fyld hullet, indtil betonen kommer til toppen. Stikke en pind op og ned i betonen til at få det til at indstille fastende og inde i hullet. Prop brædder på hver side af hegnet til at holde stillingen lige op og ned, mens betonen opstiller. Bestyrelserne kan fjernes efter 48 timer.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge en road-base mix, hvis du ikke ønsker at bruge beton.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com