Manzanita vokser i skyggen?

October 27

Manzanita vokser i skyggen?

Manzanita er et fælles navn givet til et stort antal træer, buske og andre planter i familien Melbærris. Manzanita er en familie af arter, der er hjemmehørende på vestkysten af USA, med arter, der findes gennem staterne Californien og nordpå gennem Washington i British Columbia.

Arter

Der er mange Manzanita arter, herunder de behårede Manzanita, der er hjemmehørende i nordlige Californien. Den fælles udseende af Manzanita er af en woody, stedsegrøn busk med snoet rødlig farvet grene og sølv til grøn farvet blade. Manzanita kan tage form af næsegrus jorden covers, buske, store buske og træer, Californien plante samfund rapporter. Hvid og pink blomster er almindeligt forekommende på Manzanita mellem vinter og forår årstiderne.

Beliggenhed

Placeringen af anlægget Manzanita for vækst og overlevelse er vigtig, selv om planten er hårdfør og kan klare både i fuld sol og skygge betingelser. Anlægget foretrækker fuld sol og halvskygge betingelserne for optimal vækst og overlevelse, ifølge Californien plante samfund. Manzanita arter er en hårdfør plante, der kan tåle de fleste forhold, herunder stenet jordbund og tørke. Men planten vokser bedst, når er placeret i veldrænet, sure jord og placeret i en sydlige eller vestlige holdning på en skråning.

Frugter

Når de placeres i en gunstig position, producerer Manzanita bær-lignende frugter, der følger umiddelbart efter vækstsæsonen af hvide og lyserøde blomster. Frugten er ikke betragtes som en passende fødekilde for dyr, der anvendes til landbrugsmæssige formål, som kvæg, får, indenlandske geder, heste og muldyr hjorte, amerikanske skovbrug servicerapporter. Men frugten bliver spist af vilde dyr, herunder ræve, prærieulve og fugle.

Bruger

Manzanita buske, planter og træer bruges som oversvømmelse kontrol planter i staten Californien. De bruges også som privatliv skærme til boliger og kommercielle formål. Anlægget kan vokse i forskellige steder, herunder i naturtyper skov, chaparral og skove. Marisopa arter af Manzanita vokser i dens naturlige habitat tæt på ponderosa pine, grå pine, blå eg og Douglas Gran, ifølge amerikanske skovbrug Service.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com