Hvordan til at dække op pæl laden indlæg

October 29

Hvordan til at dække op pæl laden indlæg

Navn, en moderne pæl laden bruger 6 af 6 pres behandlet indlæg i stedet for runde poler men navnet "pæl laden" har været i brug. For at opbygge en pæl Laden, hullerne skal være gravet og stillinger sæt lodret. Dernæst hældes et betongulv rundt om stolperne og tag tilføjet. En pæl laden anses for at være færdig når polakkerne er rejst og et tag er installeret. For at omslutte laden for at dække stillingerne, nødt du til at tilføje bårer. Dette opnås ved hjælp af bårer i ti fod sektioner.

Instruktioner

•Hvis du vil begynde at opbygge bårer, Indsæt en 2 af 6 afsnit af fir tømmer vandret på gulvet mellem lodrette pæle. Brug en 3-tomme sømpistol til at skyde negle gennem bårer, i bjælker i en vinkel til "toenail' dem til 6 af 6 stillinger. Sikre, at vinklen ikke tillader negle at ramme gulvet.

•Measure 24 inches op og installere en anden 2 af 6 båre. Fortsætte med at installere bårer i træk 24-tommer målinger indtil det punkt, hvor spær mødes stillingerne. Hvis du kommer op med en ulige måling på toppen, dens okay.

•Strømforbrug i standby op én sektion af metalplader på ydersiden af pole-laden på konkrete læbe på ydersiden af stillingen. Center kanten af metal på midten af stangen. Bruger en Akku skrue pistol og en 1/2-inch hex skrue med gummiskive, skrue kanten af metalplader til pol. Space skruer 12-inches fra hinanden, indtil toppen af metallet er nået.

•Strømforbrug i standby op en anden del af metal. Lad det overlapper det første stykke af 1-tommer. Skrue igennem begge stykker i hver båre går hele vejen op. Fortsætte stående op nye plader, overlappende og skrue afsnittene på fortløbende, indtil de andre lodret post er nået. Gå videre til at dække ydersiden af polakkerne.

•Walk på indersiden af laden. Stå op en stykke af drywall i det samme sted, på indersiden, overfor ark metal. Center kanten af drywall på indlæg. Skrue gips til stillingen med 1-5/8 tommer drywall skruer. Skrue gips til hver båre. Læg et andet stykke af drywall ved siden af den ene og skru det til bårer. Fortsæt, indtil du når til slutningen af afsnittet. Gentag for at afslutte dækker indersiden af pæl laden polakker.

Tips & advarsler

  • Pæl laden loftshøjde kan variere. Placere vandrette bårer vil variere. Tilføje isolering mellem metalplader og gipsvæg.
  • Brug en plan for at sikre, metalplader og drywall er helt lodret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com