Hvordan til at hænge kroneformen

October 29

Installation crown molding i et hjem eller kontor kan gøre en dramatisk ændring til udseendet af rummet. Der er tre typer af loftet molding--rektangulære formet med en skrå kant, cove støbning og kroneformen. Træ er det mest almindelige materiale, der anvendes til crown molding, men flere typer skum støbning også anvendes. Skum støbning er lysere, lettere at skære og kan være billigere end andre crown molding materialer.

Instruktioner

•Indstil som væg til at installere kroneformen på første. Måle længden af kroneformen og skære det flush i begge ender, så hver ende butts op mod væggen.

•Sæt kroneformen på plads--tykkere position mod væggen, tyndere overflade skubbet mod loftet-- og søm det med finish negle drevet ind i væggen studs.

•Indstil gering så til 45 grader og låse det på plads. Position kroneformen med underkanten presset mod hegnet af boksen gering. Crown molding bør være på en 45-graders vinkel på tabellen gering med den øverste overflade, eller tyndere kant, hviler mod tabellen gering, mens bunden eller bredere kant, overfladen af støbning er skubbet mod miter box hegnet. Skær kroneformen.

•COPE mitered snittet med en coping så således at 45 graden skære vil matche ansigt af crown molding bliver installeret. En coping saw er en sav, der er brugt til at skære og uregelmæssige linjer i tynde materialer. For at klare, Læg et stykke af crown molding så at kroneformen tilbage ansigt er flush med 45 graders mitered klip, der blev foretaget i trin 3. Brug en blyant til at spore støbning på anden stykket af kroneformen ansigt. Bruge en coping sav til at følge de sporede linjer, så snittet vil matche ansigt af crown molding.

•Installer klarede crown molding fra trin 4. Hvis længden af crown molding er for lang, måle den korrekte længde og skær crown molding, således at bagkant af støbning bliver flugter med væggen på anden enden af klare. Længden af kroneformen bør have en coped kant i den ene ende og et lige mitered snit på den anden.

•Nail kroneformen på plads. Den nemmeste og mest effektive måde at fastgøre crown molding på væggen er ved hjælp af en finish sømpistol med 6d eller 8d negle. Neglene skal kunne trænge crown molding, den færdige væg og væggen studs.

•Gentag trin 3 til 6 for at fuldføre alle vægge i rummet. Den sidste længde af crown molding der skal installeres bliver nødt til at være klaret i begge ender. Den bedste måde at gøre dette er ved hjælp af mindst to stykker af crown molding for længden af væggen. Dette giver mulighed for nogle justeringer af kroneformen mens coping.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com