Hvordan laver jeg en nødsituation overlevelse liste?

October 30

Hver katastrofe er personlig, uanset om det er et hus brand eller en jordskælvet eller tsunamien. Den bedste måde at overleve er at være forberedt på dine egne behov. At have en liste over tilgængelige overlevelse vil hjælpe organisere din familie og sørg for at du kan gøre hvad du nødt til at reagere på kort tid. Federal Emergency Management Agency (FEMA) understreger borger beredskab fordi regeringens ressourcer kan tage tid at ankomme eller være af begrænset tilgængelighed.

Anbefalede overlevelse listeelementer til dine unikke behov

Oversigten overlevelse er din egen, der indeholder elementer, der opfylder familiens behov. FEMA og Røde Kors tilbyder liste anbefalinger herunder vitale elementer som mad og vand og også pet elementer, medicinske behov, bærbare radio og en fløjte. Hver familie har ekstra særlig akutte behov, og hvert område af landet har nogle nødsituationer, der er mere sandsynligt, andre, der er meget usandsynligt. At gøre din nødsituation overlevelse liste, skal du overveje din egen situation.

Mad, vand og husly elementer

En akut overlevelse liste skal indeholde visse grundlæggende elementer til at leve i tre dage i tilfælde af evakuering eller op til to uger stak derhjemme. Hver person har brug for en gallon af vand hver dag, plus mad, der ikke vil ødelægge og er klar når katastrofen rammer. En lommelygte, en førstehjælpskasse, en uges medicin efter behov, hygiejneartikler og tæpper er også vigtige. Husk en god kvalitet dåseåbner.

Vitale poster og oplysninger, penge og kommunikation

Med en ukendt fremtid efter en katastrofe er det vigtigt at at have væsentlige papirer. Opbevare kopier handy sammen med nuværende medicinske oplysninger, og holde dem på listen overlevelse at opdatere efter behov. Hvis evakuere, skal du penge og en mobiltelefon og oplader. Giv hvert familiemedlem en nødsituation kontaktkortet med vigtige lokale og out-of-state numre. Du kan finde, at en out-of-area ven eller slægtning kan hjælpe dig med at koordinere under en lokal nødsituation.

At hjælpe dem, der ikke kan hjælpe sig selv

Børn, handicappede slægtninge og kæledyr muligvis særlige poster og hjælp. Du kan brug for Manuelle kørestole eller batterier til magten kørestole, mad og bærbare kenneler (kræves for de fleste krisecentre) for kæledyr og særlige medicinsk eller Ganghjælpemidler for dem, der har særlige behov. Husk legetøj for at holde børn beskæftiget i beskyttelsesrum. Diskutere disse emner på forhånd og sætte dem på din nødsituation overlevelse liste, så alle vil vide, hvad der er nødvendigt.

Nødsituation færdigheder og forberedes

Sørg for, at alle ved, hvordan man bruger elementerne på listen nødsituation overlevelse, især den første nødhjælpskasse. Drage fordel af Fællesskabets uddannelse i førstehjælp og grundlæggende beredskab som at sætte små brande. Alle bør være parat til at gøre hvad de kan for at hjælpe.

Sandsynligvis former for nødsituationer i dit område

Hvis du bor i et område, hvor oversvømmelse, tornado aktivitet, orkaner eller andre potentielle naturkatastrofer er sandsynligt, så sørg for indeholder din nødsituation overlevelse liste relevante elementer såsom regn gear, flydeudstyr eller vandtæt elementer. Omfatte sikkerhedspraksis i din familie øvelser, såsom at finde et sikkert sted under en tornado eller hvor de skal opfylde, hvis vandet stiger.

Udarbejdelse af din liste

Kombiner din familie nødsituation overlevelse liste med FEMA og Røde Kors kontrollister for at sikre, at du har gjort dit bedste for at forberede en nødsituation. Sørg for du praksis evakuere og holde oplysninger opdateret og holde familien informeret om hvad din liste og kit indeholder. Kontroller for ændringer i anbefalinger som nødhjælp agenturer lære af katastrofer, og øvelser og opdatere din egen liste i overensstemmelse hermed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com