Sådan fjerner bladguld fra støbning

October 30

Om redesigne et hjem eller renovering af et værelse, fjerne alderen bladguld fra støbning kan stærkt opdatere udseendet af et værelse. At fjerne bladguld, før du maling eller pletten støbning igen kan du gendanne et stykke på en meget højere kvalitet. Ny maling eller lak vil overholde meget bedre, og det generelle udseende være jævnere og professionelle ud. Afhængig af størrelsen af rum, er fjernelse af bladguld en opgave, der kan ske i mindre end en dag, ved hjælp af de rigtige værktøjer.

Instruktioner

•Rengør molding grundigt med en multi-formål renere og en klud eller en klud. Fjerne støv eller snavs til at gøre processen til fjernelse af bladguld, enkel og effektiv. Indrømme den støbning helt tør.

•Scrape fra fleste af bladguld fra støbning bruger en barberkniv eller fine skraber, som begge kan findes på de fleste isenkræmmere. Vær forsigtig, når skrabning i orden ikke for at beskadige støbning.

•Tag enhver resterende bladguld ved hjælp af paint stripper. Små dåser med maling stripper kan findes på de fleste isenkræmmere. Spredes et lag af avis omkring arbejdsområdet at beskytte gulve og møbler. Påfør et lag af paint stripper til støbning ved hjælp af en klud eller pensel og lad det 10 minutter træder i kraft. Bruger skraber eller razor, skrabe væk de resterende bladguld. Bortskaffe klud eller børste, paint stripper er meget brændbart.

•Sand ned støbning til at fjerne enhver varig bladguld--nå små hjørner og kanter-- og glat den samlede overflade af støbning. Det vil forberede støbning til at modtage nye maling eller maling.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når du bruger skraberen som kanter kan være ekstremt skarpe.
  • Arbejde i et godt ventileret område, når du bruger paint stripper, da røgen kan være giftig.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com