Sådan foretages fejlfinding af et køleskab-ismaskine, der standsede i orden

November 2

Sådan foretages fejlfinding af et køleskab-ismaskine, der standsede i orden

Is beslutningstagere er en vidunderlig enhed, at mange mennesker ikke ville ønsker at leve uden. Det er så praktisk at åbne din fryser dør og have is automatisk uden påfyldning og dumping is bakker. Automatisk is beslutningstagere er fantastisk til at holde op med din familie is behov eller for parterne. Normalt, er der ikke meget, der kan gå galt med en ismaskine. Men hvis din ice maker stopper med at arbejde, der er et par enkle ting du kan gøre for at få det til at virke igen.

Instruktioner

•Flyt wiren arm på ismaskine til en nedadgående position. Undertiden wire arm får fast i en opadgående låst position. Se nøje for at se, om noget blokerer arm fra at gå ned. Dette vil få det blive i en off position, som kunne være grunden ismaskinen stoppet gøre is. Vent en time og derefter prøve ismaskinen igen. Hvis dette ikke løser problemet, gå videre til trin 2.

•Tag køleskabet. Kontrollere hvis noget sidder fast i isen terning bakke del på ismaskinen. Flere hvide tand-lignende arme cirkel rundt i bakken til pop ud af isen. Nogle gange kan en isterning eller et objekt være i vejen. Prøv at flytte hindringer af vejen af nysgerrige med en flad-head skruetrækker. Sæt i køleskab i igen. Sørg for, at wire armen er i en nedadgående holdning. Hvis dette ikke synes at være problemet, skal du gå til trin 4. Vent en time for at se hvis ismaskinen starter man laver is.

•Look på den Isbak, hvor isen er lavet. Kontrollere, om der er nogen vand i bakken. Hvis skuffen har ingen vand, trække køleskabet væk fra væggen og kontrollere vandlinjen. Hvis det er foldet eller snoet, glatte linjen. Hvis linjen vand er okay, check for at se om der er en vandfilter fastgjort til enden af vandledningen. Filteret kan blive blokeret, så vand ikke flyde til ismaskinen. Hvis dette ikke er problemet, skal du gå til trin 4.

•Tag køleskabet. Kig lige for enden af en ismaskine, der vender opad, der er en etiket på en ismaskine, det er en plastik hætte, der kan fjernes. Få fat i fælles landbrugspolitik, og træk fast indtil fælles landbrugspolitik kommer ud. Hvis det ikke kommer, kan der være en skrue, der holder fælles landbrugspolitik på plads. Find skruen, og skru skruen og fælles landbrugspolitik bør komme ud. Du bør se en runde tandede gear med en flad-head slot møtrik i midten af gear. Placer flad-head skruetrækker i flad-head slot møtrikken og drej gear. De indvendige gear kan stikning. Tilføje lidt mere kraft til at forsøge at få gear til at vende. Vær omhyggelig med ikke at bryde gearet. Plug køleskabet tilbage i, og kontrollere, hvis gearet er i bevægelse. Erstatte fælles landbrugspolitik. Kontroller, at wire arm på ismaskinen er i positionen nedadgående. Check-in en time at se hvis ismaskinen gør is.

Tips & advarsler

  • Hvis ingen af disse skridt arbejde, ringe i en professionel.
  • Altid være forsigtig, når du arbejder på apparater med elektricitet. Tag altid stikket ud af apparatet før servicering det.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com