Brug af gips i Paris med keramiske fliser

November 2

Brug af gips i Paris med keramiske fliser

Gips i paris er almindeligt anvendt i skulpturer eller at gøre plast forme. Det er også nyttigt for rengøring og reparation af keramiske fliser og vægge. Brug gips i paris som klæbemiddel til at vedhæfte en håndklædeholder og andet tilbehør til en flise væg.

Flise reparation

Fjerne brudt, revnede eller tilhugget fliser fra væggen. Slather på bagsiden af en udskiftning flise med gips i Paris og sæt den på plads. Brug malerens tape til at holde flisen på væggen, indtil gips obligationer med væggen.

Monteringstilbehør

Gips i paris er et ideelt medium til montering tilbehør emner som sæbeskåle, håndklædestativer og hylder til flise vægge. Bore huller i fliser, svarer med hullerne på tilbehøret. Fyld huller i væggen og på tilbehøret med gips i paris. Indstille tilbehøret mod væggen og Fastgør det med tape, antyder Ask Builder.

Reparation af tilbehør

Ifølge naturlige Handyman, kan gips i paris reparere håndklædestativer eller andet tilbehør, der er faldet fra væggene. Hvis tilbehøret var oprindeligt sat i gips, blandes et nyt parti af gips og fylde hullerne i væggen. Tillægger tilbehøret gips mount og tape i det sted.

Rengøring

For at rense porøse fliser, bland en lille parti af gips i paris. Tilsæt et par dråber af hydrogenperoxid til blandingen. Conklin Brothers hjemmeside anbefaler at sætte pastaen over pletten, og dækker det i plastikfolie. Tillad pasta til at sidde for en dag eller to og tørre væk overskydende med en tørre bush.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com