Hvordan til at ændre filteret i et Honeywell Enviracaire

November 2

Hvordan til at ændre filteret i et Honeywell Enviracaire

Honeywell Enviracaire luftrensning system inkorporerer en enestående Hepa filtrering patron, der fanger støv, røg, skimmel, mider og andre luft forureninger i husstanden. Det fungerer 24 timer i døgnet for udvidet brug, tilbyder komplet og grundig beskyttelse. Den Enviracaire luft renere cirkulerer og renser luften husholdninger i 360-graders. Bærbare i design, det virker godt i separate lokaler, der er blevet lukket ned, eller i større områder såsom great room rum. Ændre filteret Enviracaire kræver et par grundlæggende skridt.

Instruktioner

•Drej ud på luft renere enhed på kontrolpanelet. Netledningen fra stikkontakten i væggen. Tage enhed udenfor til en veranda eller garage, til at forhindre forurening udgivelse i huset. Sprede en tarp eller plast ark under enheden til at fange støv og fnug.

•Grip den øverste transporterer håndtag og dreje den mod uret, indtil det skruer og trække op filter bur boliger. For modellens 10500 hold base med den ene hånd og vride den øverste boliger, indtil det stopper ved 90 graders placering, og løft bolig. Se i brugervejledningen til din ejer service for at åbne din særlig model.

•Lift den store Hepa filter cartridge fra bunden af den lavere enhed. Den pre filter vil løfte med det. Tage fasteners til carbon forfilter og fjerne det fra Hepa filterpatron. Hvis Hepa-filter har tre måneder eller mindre forbrug, kan du genbruge det og kun installere pre kulfilter.

•Sno carbon pre filter omkring Hepa filterpatron og Fastgør det med snaps forudsat. Wrap et nyt kulfilter omkring en splinterny Hepa patron på samme måde. Brug en butik vakuum til at rense bunden af enheden, støvsugning op alle løs støv og snavs. Tør bunden ned med en let fugtig svamp og tør det med en klud.

•Tab den nye Hepa patron og forfilter til basisenheden, gør sikker på bunden plastring pladser. Udskift det øverste dæksel tilfælde og skru den sag bærehåndtag med uret på top sagen. For modellens 10500 placere topdækslet over basen, Tryk ned og drej den med uret indtil det sæder med et snuptag.

•Transport enhed indendørs til lokationen foreskrevne værelse. Sæt strømkablet i stikkontakten og Tænd enheden på kontrolpanelet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com