Hvordan man Wire udvendige beholdere

February 5

Hvordan man Wire udvendige beholdere

Udvendige beholdere skal bruge en ground fejl circuit interrupter, kendt som en GFCI. GFCI er en enhed, der indeholder en indbygget afbryder. Det væsentlige, en sensor i GFCI foranstaltninger de indgående og udgående strømme, og hvis de to strømninger ikke forbliver næsten det samme, så afbryder ture. Når en GFCI beholder trips, afbryder det elektricitet til sit udløb og andre beholdere kablet ind i den GFCI "Belastning" terminaler. Lokale bygningsreglementer bestemme udvendig stikkontakt placering i forhold til døre, vinduer og højde.

Instruktioner

•Find den ledning, der fører til effektafbryderen i beholderens udvendige elektriske boks med et voltmeter. Hvis den elektriske boks indeholder kun ét sæt af ledninger, skal du springe dette trin. Placere et voltmeter sonden på udsatte spidsen af hver isoleret ledning i en wire. Test begge wire sæt. Voltmeter bør læse mellem 110 og 120 volt på tværs af wire sættet, der forbinder med afbryderknappen.

•Drej off den beholder circuit breaker. I de fleste tilfælde den udvendige beholder kredsløb binder ind i den tilstødende indvendige rum elektriske kredsløb og deler den samme circuit breaker.

•Undersøg udvendige beholderen. GFCI beholdere har etiketter identifikation "Linjen" og "Load"-terminaler. Hvert sæt af terminaler bruger en sølv-farvet skrue til den neutrale ledning og en guld-farvede skrue for den varme ledning. Non-GFCI beskyttet afsætningsmuligheder brug to sølv-farvet skruer og to guldfarvede skruer til neutral og varmt, henholdsvis. En grøn-farvet skrue tillægger begge typer af outlet's bolig nær toppen.

•Tag 3/8 tomme af isolering fra de isolerede ledninger i hver ledning med wire strippere. Hver ledning sæt indeholder to insualted ledninger sammen med en uisoleret ledning.

•Bend i slutningen af hver ledning til krog med tænger. Holde krogen i det afisolerede stykke af de isolerede ledninger.

•Løsn beholderen 's terminal skruer med en flad-head skruetrækker. Hvis den elektriske boks indeholder en wire sæt, derefter løsne en GCFI beholder "Linje" terminaler eller et sæt af terminaler på en ikke-GFCI beholder. Hvis den elektriske boks indeholder to wire sæt, derefter løsne alle wire terminaler.

•Skub hooked enderne af den uisolerede wire(s) omkring grøn-farvet skrue og spænd skruen med flad-head skruetrækker. Hvis den elektriske boks indeholder to wire sæt, twist to uisolerede ledningerne sammen før markedsføring kroge grønne skruen.

•Skub krog på den sort-farve ledning fra effektafbryder omkring den udvendige beholder guldfarvede skrue. Vælg guld-farvede "Linje" skrue, når du bruger en GFCI beholder. Spænd skruen med flad-head skruetrækker.

•Skub krog på hvid-farvet ledningen fra afbryderknappen omkring den udvendige beholder sølv-farvet skrue. Vælg sølv-farvet "Linje" skrue, når du bruger en GFCI beholder. Spænd skruen med en flad-head skruetrækker.

•Skub krog på den resterende sort-farvet tråd, hvis brugt omkring de resterende guldfarvede skrue og stramme skruen med flad-head skruetrækker. Ikke alle udvendige elektriske felter indeholder mere end ét sæt af ledninger.

•Skub krog på den resterende hvid-farvet tråd, hvis der bruges, omkring de resterende sølv-farvet skrue. Spænd skruen med flad-head skruetrækker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com