De mest effektive metoder til at Unclog et Toilet

November 6

Den bedste metode til at unclog et toilet afhænger af hvad der forårsagede tilstoppe og hvor slemt tilstoppe er. Hvis du kan tage sig af tilstoppe selv, kan du spare penge ved ikke at kalde en blikkenslager. Unclogging et toilet er ikke svært, men det kan være ubehagelige og tidskrævende.

Kaster

For simple træsko er ved hjælp af et toilet stemplet den mest enkle metode til unclogging. Bare placere stemplet i skålen i en vinkel, så ingen luft bliver fanget nedenunder og danne et solidt forsegling med stemplet mod hullet i bunden af toilettet. Styrte fast, hvor som helst fra 1 til 20 gange alt efter hvor slemt træsko er. passe på ikke for at bruge overdreven pres samtidig kaster, da dette kan beskadige toiletkummen.

Opvaskemiddel og varmt vand

Hvis du ikke har en stemplet handy, sætte et par sprøjter af bionedbrydeligt opvaskesæbe ind i toiletkummen. Lad sæbe sidde derinde i flere timer, så hæld varmt vand i toilettet og skylle. Sæbe bør hjælpe løsne noget forårsager tilstoppe og det varme vand vil vaske det væk.

Wire bøjle

For skrappere træsko, bruge en wire bøjle. Blot unbend en wire bøjle og langsomt inset ene ende ind på toilettet, forsigtigt at skubbe det, indtil det møder modstand og enten skubber tilstoppe langs eller brug enden af ledningen til at trække hvad er tilstopning toilettet ud. Vær meget forsigtig, når ved hjælp af en wire bøjle til dette formål, men, som det kunne ridse din toiletkummen.

Toilet slange

I nogle tilfælde kan være nødvendigt en toilet slange. Disse kan findes på mange hjem forsyning butikker. Det bruges på samme måde som wire bøjle, bortset fra at det kan nå længere. Hvis du vil bruge, Sæt enden af slangen i toilet og slappe af det. Når slangen rammer noget, vinden slangen op og fjerne tilstoppe, så Gentag om nødvendigt. Toilet slanger arbejde særligt godt til at fjerne elementer ved et uheld skylles ud i toilettet. For eksempel når en toddler skyller en sok eller legetøj.

Når at kalder en Professonal

Hvis du har prøvet alle metoder ovenfor og tilstoppe stadig fortsætter, kan det være tid til at kalde en blikkenslager for hjælp. Det er også en god idé at ringe hvis du er nervøs for at gøre det selv eller du er bekymret over den betingelse eller alder af dine rør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com