Carport stilarter

November 8

Når du køber et hjem, ser de fleste mennesker til et sted, der giver husly til deres køretøjer. Selvom en garage er ideel, er det et dyrt tilføjelse. En carport er en budget-venlige alternativ med talrige typografiindstillinger, der lader husejere skabe en grundlæggende eller mere luksuriøse plads til deres biler, delvis eller fuld beskyttelse fra udendørs.

Knyttet

En vedhæftet carport forbinder direkte til dit hjem, hvilket gør det ser ud som det er en problemfri del af hjemmet. En ekstra fordel at en vedhæftet carport er, at det overdækninger både du og bilen fra elementerne, indtil du skridt indeni. Denne carport stil giver bevægeligheden mellem hus og carport, især hvis du laver den carport tag overensstemmelse med hjemmets tag; Skråkant, gavl og flade tage kan nemt være designet til at dække en carport. Du kan bygge en vedhæftet carport ud af et materiale, der vil matche dit hjem, som mursten, vinyl eller træ. Du kan også tilføje farve og trim for at yderligere matche det til dit hjem. En billigere løsning for en vedhæftet carport er en bygget blot ved hjælp af metal polakkerne for at støtte tag enderne ikke er fastgjort til huset.

Åbn fritstående

En åben fritstående carport er en struktur, der ikke er knyttet til dit hjem og er den mest billig carport type tilgængelige. Det har ikke sidevægge, bare en støtte på hver kant, men holder bilen beskyttet mod elementer fra oven. Du kan gøre en åben fritstående carport ser mere sofistikerede ved at tilføje søjler i carport side eller inddele den for en to-bil carport. Omkring carport med blomsterkasser vil forbedre den carport udseende så godt. Du kan også forbedre denne carport grundlæggende udseende ved at gøre understøtter ud af et dyrere materiale som mursten. Du kan gøre en fritstående carport passer ind i dit hjem ved at oprette en gangbro til carport fra huset og forbinder det til huset i nogle mode.

Lukket fritstående

En lukket carport giver din bil maksimal beskyttelse mod solen og elementer. Derfor, hvis dit budget tillader, konstruere en lukket carport er umagen værd. Lukket carporte er oftest lavet af træ eller metal. Træ carporte er mere vanskeligt at bygge, således hvis du er en uerfaren tømrer, konstruere en metal carport er lettere og mere holdbart i længden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com