Skridsikre produkter til brusebad sæder & brusebad gulve

February 19

Skridsikre produkter til brusebad sæder & brusebad gulve

Benjamin Franklin sagde engang: "en lille lækage kan synke et godt skib." Tilbuddet gælder så mange ting vi ikke finde så betydelige, hvoraf den ene er lejlighedsvis glide under bruseren. Frelse ligger i skridsikre produkter: trædemåtter og belægninger. Der findes mange typer måtter; de varierer i form, størrelse og materiale, og kommer i mange farver. Belægninger kommer i to former: væsker og sprays. Begge kan anvendes på gulve og brusebad sæder.

Gummi måtter

Gummi måtter er den mest almindeligt anvendte anti-slip løsning. De arbejder altid i modsætning til anti-slip belægning produkter. Klassiske gummi måtter er velegnede til brusebad gulve og kan hindre gled i brusebad sæder og mennesker ens. Deres største fejl er, at de absorbere lugte og snavs. De kan vaskes, men det hjælper ikke med lugte. Fordi de er billige, er den nemmeste løsning at erstatte dem. Du skal blot vælge form, størrelse og farve, du foretrækker. Alle butikker sælger bad og shore produkter har dem.

Anti-slip cirkler

Anti-slip kredse arbejder på samme princip som klassiske måtter. Men de er selvklæbende--du simpelthen sætte dem på gulvet i badekar eller bruser. De er en mere diskret og normalt uadskillelig del af hotel badeværelser. Deres fordel er at de ikke får beskidte så let, men de er dyrere. Skridsikre cirkler sædvanlige diameter er 3,5 cm. forskellige modeller omfatter gennemsigtige og tekstureret design. Deres fejl er, at de ikke er en optimal løsning for brusebad sæder, fordi de ikke dækker hele overfladen af badet.

Vinyl sikkerhed bånd / strimler

Vinyl sikkerhed bånd er en ny opfindelse. De har udviklet sig fra traditionelle skridsikre silicium bånd til trapper og andre slip-risikobetonede overflader. De er selvklæbende og yderst hygiejnisk. Ingen hovedpine ensues med regne ud dimensioner enten--du simpelthen klippe båndet til den ønskede længde. Skridsikker tape kommer i flere nuancer, afhængigt af producenten: klar, hvid og tekstureret (i flere farver). I nogle tilfælde kan de komme i ruller. Ruller er mere velegnede til brusebad sæder end strimler. De er bredere, som dermed dækker større overflader, forlader mindre plads til sæder til at glide.

Skridsikre belægninger

Mange Skridsikre belægninger er egnet til badeværelser, marmorgulve og andre glatte overflader. Universal belægninger kan vise sig meget vanskeligt at bruge til brusebad gulve: deres ydeevne varierer afhængigt af overfladen. Ved hjælp af en belægning til badeværelser kun er den bedste løsning. Du kan vælge en let åbne og anvende flydende løsning, koncentrat eller spray. Spray er den bedste løsning, hvis du vil anvende farve på bad gulvet. Belægninger er resistente over for slid og har ingen lugt. Mest almindelige produkter er polyacrylic og epoxy belægninger. Når du anvender belægningen, Sørg for bruser floor er tør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com