Hjemmelavet skimmelsvamp destroyere

November 9

Hjemmelavet skimmelsvamp destroyere

Hvis venstre ubehandlet, skimmel tærer på overflader og kan forringe det ikke kan repareres. Selv om formen ikke har en chance for at ødelægge det objekt, som det fest, det stadig efterlader vanskeligt at fjerne pletter samt udfylder det omkringliggende område med en muggen aroma. Der er flere hjemmelavet skimmelsvamp destroyere, der dræber mug uden at sprænge dit budget.

Hvid eddike

En naturlig svamp killer, rengøring flydende og loppe behandling, hvid eddike hjælper med at holde dit hjem rent og lugter frisk. Brug hvid eddike på fuld styrke til at ødelægge mug og dets lugte på tæpper, gulve, vægge, lofter, møbler, dræn og bøtter. Hæld ufortyndet hvid eddike i en sprayflaske og tåge formen. Efter 15 minutter, tør mug fra overfladen med en fugtig klud. Påfør eddike til område igen og lad det tørre. Genanvende eddike, som skulle holde skimmel væk og fjerne ubehagelig lugt.

Borax

En naturlig rensning og fjernelse af mug indstilling, borax indeholder ikke unødvendige kemikalier. Hæld 1 gallon af lunkent vand i en spand og tilsæt 1 kop borax. Da borax er i pulverform, lad det opløses i vand før du bruger det som en skimmel killer. Fugt en svamp i borax blanding og skrubbe formen. Når du har fjernet alle spor af mold, skyl overfladen ren med koldt vand. At lade borax blanding tør på overfladen efterlader en grynet rester.

Blegemiddel

Både klor blegemiddel og ilt blegemiddel fjerner mug fra hårde overflader. Ilt blegemiddel indeholder ingen skrappe kemikalier klor blegemiddel gør, og ikke misfarve overflader. Klor blegemiddel er imidlertid mere almindelige i boliger og generelt billigere. Uanset hvilken blegemiddel du vælger, bruge en ratio af 1 kop af blegemiddel pr. hver gallon af vand, og skyl overfladen ren med koldt vand efter fjernelse af mug.

Brintoverilte

Fugtige og fugtigt badeværelse giver grobund for svamp. For at ødelægge skimmel lurer i dit badeværelse, skal du bruge brintoverilte. Bland 1 del af 3-procent brintoverilte med 2 dele af koldt vand. Tilsæt blandingen til en sprayflaske og grundigt tåge mug i dræn, bøtter, fuger og brusere. Forlade den fortyndede peroxid blanding på formen for en time før skylning overfladen ren med koldt vand. Hvis formen forbliver, genanvende blandingen og krat med et krat pensel før skylning overflade med koldt vand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com