Grædende hvid Birk

November 12

Grædende hvid Birk

Hvis du er på udkig efter et hurtigt voksende dekorative træ med den klassiske hvide bark af de indfødte Betula papyrifera "Papir Birch", tjek en af de grædende sorter såsom Betula pendula "Europæiske hvidbirk." Denne ikke-hjemmehørende Birk har en tynd bark, som skaller når træet modnes.

Voksende krav

Som med de fleste Birkene kræver europæiske hvidbirk fuld sol for overlegen vækst resultater. Birketræer vokser bedst i de nordlige regioner i USA. Som med de fleste træer af familien Betulaceae, plante dem i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 3A gennem 6B. Birk udføre godt i veldrænet ler, sand eller ler jord, men foretrækker en sur jord sammensætning. Spørg din lokale Udvidelse agent for oplysninger om, hvordan man har din jord testet for surhedsgrad eller alkalinitet.

Vækst vane

Denne grædende Birk sort vokser 40 til 50 fod høj med et opslag, der måler mellem 15 og 25 fødder. Træets krone anses for at være åben med en uregelmæssig, grædende form. Europæiske hvidbirk blade har en oval form som et æg, varierer i størrelse fra 2 til 4 inches og er især interessant med deres dobbelt savtakkede kanter.

Pleje

Da den europæiske hvidbirk vokser hurtigt, det nyder godt af en konsekvent fugtig jord og en regelmæssig program af befrugtning, hvis der mangler næringsstoffer fra jorden. Bruge en velafbalanceret gødning blanding som 10-10-10. På grund af problemer med sygdom kraeve et birketræ sprøjtning med insekticider til at bevare dens levetid. Selvom et tykt lag af muld vil hjælpe med at holde jorden fugtig, er vanding i perioder med tørt vejr afgørende for træets overlevelse. Når du beskære, beskære aldrig mere end 25 procent af baldakinen. Hvis du beskære udførligt, øger du lys penetration, som kan øge temperaturen i jorden og nedbryder dens vandindhold.

Sygdom

Det største problem med enhver Birk i USA er truslen om en fatal angreb fra bronze Birk soegeren. Disse sjældent set skadedyr er kun 1/2-inch lang, når moden. Soegeren opstår i juni og kammeraterne straks. Hunnerne lægger æg i bark revner. Når larverne klækkes, lever de af træet af zigzaggende gennem phloem væv, permanent skade træet. Forebyggende foranstaltninger kan effektivt fjerne skadedyr. Vælg et websted med kølige, fugtige jord på den østlige eller north side af dit hjem. Hyppig vanding er den vigtigste forebyggende. Ikke beskære fra 1 maj til juli 1, fordi dette er den soegeren flyvning periode og hunnerne lokkes af de åbne beskæring sår. Europæiske hvidbirk har en høj følsomhed over for denne soegeren.

Lavsæsonen Display

Forvent en prangende visning i fall når den lille, fin-tandede blade skifter til en bleg gul, der synes at gløde i efteråret solen. Når træerne mister deres blade, har du en imponerende hvid træ, der forbedrer vinterlandskab.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com