Sådan lå skifer fliser på et våbenhus

November 12

Skifer er byggemateriale fremstillet af natursten. Det er kendt for sin rige grå farve, selvom købere vil også finde skifer i nuancer af tan, grøn eller dyb blå. Ud over dens attraktive udseende, skifer tilbyder et højt niveau af styrke og holdbarhed, og vil vare i årtier med meget lidt vedligeholdelse. Skifer fliser kan bruges på indendørs eller udendørs overflader, herunder verandaer og terrasser. Disse fliser er installeret ved hjælp af lignende teknikker til keramiske fliser, og kan være installeret af de fleste boligejere.

Instruktioner

•Forbered din sub gulv. De fleste indgangsparti er lavet af beton, men træ er også en mulighed. Mens det er afgørende, at sub gulvet er endda før skifer fliser er installeret, er det ikke så vigtigt for våbenhuset er plan fra start til slut. Udjævne beton ved slibning væk bump og højderygge og derefter bruge en nivellering sammensatte for at fylde lav pletter eller huller. Stramme op træ indgangsparti ved at tilføje negle løs boards, slibning eller planende høj steder og påfyldning lav områder med nivellering sammensatte. Ren verandaen for at fjerne snavs og debris, før du fortsætter.

•Beskyttelseshætte til at klikke et chalkline fra midtpunktet af den ene side af din veranda til midtpunktet af den anden. Gentag processen for de to modsatte sider af våbenhuset. Det punkt, hvor disse to linjer skærer er centrum for din veranda. Ved at starte din flise installation på dette tidspunkt, vil du kunne gøre fliser kører i lige rækker selvom din veranda er ikke engang eller square.

•Lay ud af dine fliser, startende fra midtpunktet af våbenhuset uden brug af mørtel. Dette vil tillade dig at beslutte på mønster og layout du vil bruge uden at gøre noget rod.

•Klippe fliser som nødvendige ved hjælp af en våd så med en diamant klinge. Skifer er meget hårdt, og er næsten umuligt at skære jævnt med en anden type af saven. Våd Save kan lejes i de fleste hjem forbedring butikker, og er nemme at sætte og bruge. Bære sikkerhedsbriller og en støvmaske for beskyttelse, når der skæres skifer fliser.

•Mix thinset mørtel med vand efter anvisningerne på pakken mørtel. Blande mørtel ved hjælp af en boremaskine med en pagaj bit knyttet. Bland kun en lille mængde af mørtel på et tidspunkt, generelt mindre end 1/4 af en pose. Hvis du blander mere end dette, vil det sandsynligvis hærde før du kan bruge den.

•Applicer mørtel på gulvet ved hjælp af en indskåret murske. Gælde kun nok mørtel for at dække to til tre rækker af fliser på et tidspunkt, som mørtlen vil begynde at indstille hurtigt.

•Tryk på fliser i mørtel, starter i midten af våbenhuset og arbejder i rækker. Placer afstandsstykker mellem hver flise til at vedligeholde selv fugerne. Gentag trin 5 til 7, indtil hele våbenhuset er flisebelagt.

•Tag spacere og maling skifer med en cementmørtel frigive agent. Skifer er et temmelig porøst materiale, og kan nemt blive plettet af injektionsmørtel uden denne frigivelse agent. Anvende dette materiale ved hjælp af en pensel eller rulle.

•Tillad injektionsmørtel frigive agent til at tørre, derefter mix en slebet injektionsmørtel blanding med vand efter anvisningerne på pakken. Hæld injektionsmørtel på verandaen, så brug en injektionsmørtel float til at tvinge det ind i mellemrummene mellem fliserne. Aftør overfladen af fliser ren med en fugtig svamp og tillade injektionsmørtel til tørre natten over.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com