Oplysninger om anlægget Butterfly Bush

November 13

Buddleia davidii, bedre kendt som butterfly bush, får sin fælles navn fra plantens evne til at lokke sommerfugle. Sommerfugl beundrere plante ofte sommerfugl buske i et forsøg på at tilskynde flere sommerfugle at besøge deres gården eller haven.

Identifikation

Sommerfugl buske kan være op til 10 fod høje og tendens til at vokse i en bue. Bush producerer store mængder af blomster, der blomstrer om sommeren og kan være rød, blå, pink, violet, hvid eller gul. Bush ligner den lilla plante og lugter som honning.

Vækstbetingelser

Sommerfugl buske er modstandsdygtige over for tørke og har brug for fuld sollys til optimal vækst, selv om de kan vokse i delvis skygge.

Tidsramme

For at sikre blomstrer gennem sommeren, kan plante sommerfugl buske i efteråret, men du også plante i det tidlige forår.

Historie

Butterfly bush er indfødte til Kina, men blev importeret til England i 1700-tallet og er blevet en fælles plante i mange dele af verden.

Fun Fact

Efter foråret Meadow børnehave i Groundhaven, Michigan, udvikler nogle avlere dværg sorter af sommerfugl buske at kontrollere anlæggets tendens til at sprede udad og dominere dens område.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com