Hjem løsning døren dækning projektplaner & ideer

November 14

Hjem løsning døren dækning projektplaner & ideer

Et hjem posten dør dækker, også kaldet en overhæng, forbedrer et hjem bremse appel samt giver beskyttelse til din hoveddør. Du har en bred vifte af designmuligheder og materiale valg til at skabe en post dør dækning.

Træ udhæng

Hjem med træ detaljer eller dem, fremstillet af træ ser attraktivt med en træ udhæng. Dækslet til posten kan efterligne vinkler og design af det eksisterende tag ned til trim og helvedesild. Har du to valgmuligheder for installationen: installere det som et fritstående tag, hvis det er lille nok, eller også understøtter den forreste ende med træ kolonner. Denne teknik skaber en subtil, men funktionel overhæng.

Start projektet ved at bestemme hvor meget af døren skal du beskytte mod elementerne. Ved hjælp af "X" som afstanden fra bunden af overhæng til bunden af døren og "Y" for overhæng beskyttelse nødvendig, beregne Y=1/2(X). Brug det nummer du finde for "Y" for afstanden fra hjemmet til slutningen af overhæng.

Hylde grænse

En post dør cover, der ikke kræver en masse planlægning eller arbejde er en simpel hylde-lignende kant. Du kan linje din dør med en grundlæggende trim og line top med en dyb trim, der ligner en hylde du hænge inde i hjemmet. Indstillingen overhæng tillader dig at male det enhver farve du ønsker, men ved hjælp af en komplementære farve til dit hjems ydre indretning hjælper grænsen blande ind i husets arkitektur. Planlægning for dette projekt skal du måle din dørkarmen og søge trim med matchende dimensioner.

Indbygget Cover

Hvis du designer dit hjem fra bunden, har du mulighed for at opbygge din hoveddør post dækning i dit hjems struktur, som er en ideel situation, hvis dit hjem er bygget af sten. Fordelen ved denne metode er, at du kan gøre overhæng enhver form eller stil du ønsker. For eksempel, hvis du vælger en runde dør, kan du skitsere hele døren med et udhæng så dybt som du ønsker. Den samme idé gælder for firkantede døre. Udvide hoveddøren dækslet så dybt som du vil oprette en veranda-lignende forstuen. Arbejde tæt sammen med din arkitekt at illustrere disse planer og sikre målingerne skabe et strukturelt lyd døren dækning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com