Sådan installeres en anti-sifon udendørs vandhane

November 14

Sådan installeres en anti-sifon udendørs vandhane

En anti-sifon udendørs vandhane lindrer vandtryk inde i vandhanen og forhindrer tilbagestrømning af vand fra en vedlagte slange. En anti-sifon hane, ofte kaldet en fryse - eller frost-resistente hane, har en vakuum-breaking enhed nær spidsende og en forlængelse rør, der placerer spærreventil inde i bygningen, hvor bygningens varme holder ventilen varm når udenfor temperaturen falde under frysepunktet. Efter ombøjning ned af en anti-sifon vandhane, vand afløb ud af extension rør og studs. Hvis en vand main bryder, stopper vandhanen er vakuum-breaking enhed det forurenede vand i en slange ind i VVS-rør.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen til bygningen på vandmåler eller den brønd pumpe. Hvis bygningen bruger en vandmåler, slukke for ventilen på vandmåler med en skruenøgle. Hvis bygningen bruger en brønd pumpe, slukke for den brønd pumpe circuit breaker.

•Drej på den gamle hane. Dette lindrer vandtryk i bygningens vandforsyning linjer og afløb rør til vandhanen niveau.

•Fjern den gamle udendørs vandhane med en rørtang. Twist den gamle hane mod uret, indtil det trækker fra væggen.

•Enlarge hul i sidespor til 1 1/8-tommer bred, hvis nødvendigt, med en boremaskine, udstyret med en hulsav. Brug en murværk-bladet hulsav mursten, blok eller cement vægge. Bruge en træ-bladet hulsav på træ sidespor.

•Skub anti-sifon udendørs vandhane udvidelse rør gennem hullet indtil vandhanen monteringsflange hviler mod sidespor. Gå inde og inspicere pipe-forbindelse. I slutningen af forlængelsen rør bør opfylde vandforsyning rør. Juster længden af vandforsyningen linje efter behov. Hvis bygningen bruger galvaniseret vandforsyning linjer, vedhæfte en dielektriske montering til slutningen af linjen vandforsyning.

•Tilslut den anti-sifon hane extension rør til vandforsyning linje. Hvis rørene bruger mandlige og kvindelige fittings, dække vandforsyning linje mandlige tråde med rør gevind sammensatte. Spænd de mandlige og kvindelige fittings med en rørtang. Hvis rørene lodde sammen, dække de mandlige og kvindelige fittings med flux. Indsæt hannen passer ind i den kvindelige fitting. Varme den kvindelige fitting med en lommelygte og tryk på den modsatte side af røret med lodde. Når røret varmer til den rette temperatur, lodde vil flyde mod flammen.

•Sæt et vaterpas på den anti-sifon hane udvidelse rør. Justere vandforsyning linje bøjler, indtil udvidelse rør skråninger ned lidt. Hældningen sikrer vand afløb fra spidsende når vandhanen ventilen lukker.

•Seal den anti-sifon hane flange til sidespor med udvendig-grade caulk.

Uddelingen vandhanen flange til sidespor med montering bolte. Bolt type afhænger af sidespor materiale.

Tips & advarsler

  • Bygninger i varmt vejr klimaer kan bruge skruen-on anti-sifon ventiler i stedet for at installere et anti-sifon hane. Skru den anti-sifon ventil på den gamle hane slangetilslutning og spænd sætskruen med en unbrakonøgle.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com