Hvordan man laver et hjem genanvendelse Station

February 27

Masser af mennesker ønsker at genbruge, men har problemer med at komme i gang. Efter alt, kan det være svært at regne ud hvad bliver genanvendt og hvad der ikke, for at sige intet af sådan. Et hjem genanvendelse station vil hjælpe gøre tingene lettere for dig og din familie, og lette genvinding et snuptag. Mens du kan helt sikkert gå ud og købe en pre-made genanvendelse station, er det simpelt og billigt at gøre din egen.

Instruktioner

Hvordan man laver et hjem genanvendelse Station

•Først, Vælg din placering. Bestemme, hvilken spot er den mest bekvemme sted for dig at gøre din genanvendelse. Hvis det ikke er praktisk, er du mindre tilbøjelige til at gøre det. Hvis du har et stort pantry, kan du oprette det derinde. Mange mennesker vælger at placere deres i garagen, lige uden for døren der forbinder den til huset - denne måde din genanvendeligt vil være tæt ved, men forblive ude af syne.

•Next, hænge en liste over elementer, der kan genbruges - dette er især vigtigt, hvis du har børn, fordi ellers de vil smide alle slags ting derinde. Hvis du har curbside genanvendelse pickup, få en liste fra udbyderen af papirkurven. Hvis du er nødt til at transportere dine genanvendelige materialer til en dump bin, check med det selskab, hvis navn står på dump bin. De vil kunne fortælle dig præcis hvad de tager og hvad de ikke. Indlæg på listen i et sted, der er synlige for alle medlemmer af familien - du kan bare tape det på væggen over din genanvendelse station.

•Forbered din bøtter. Disse kan være fremstillet af plast eller metal, og du kan bruge låg eller ej, det er dit valg. Linje baljer op, og sørg for, at de er tydeligt mærket. Bør man læse "Papir", en anden bør sige "Plastik", en tredjedel skal være markeret for "Glas". Endelig, udpege en til "aluminiumsdåser". Holde en rulle af streng i nærheden til at binde op aviser og magasiner.

•Line bøtter op side om side, så deres etiketter er synlige. Denne måde, hver person i huset, der sætter noget i placeringerne ved præcis hvilken en til at bruge.

•Consider bygge en ramme for at holde din bøtter. Du behøver ikke at gøre det, men det holde dem fra at få bankede under den daglige brug. Du kan gøre en enkel ramme ved at montere stykker af PVC-rør eller gamle 2 x 4 tømmer sammen for at danne et rektangel, i en størrelse, der omgiver alle dine bøtter. En anden mulighed er at placere din bøtter på en rullende vogn, så du nemt kan transportere dem til gadehjørnet eller bagsiden af din bil. Din bedste chance er at tale med din familie og se, hvilken ordning der fungerer bedst for dem.

• Som du kan bruge en vare, skyl det, så at det er fri for enhver ekstra bit af mad, komprimere den ned hvis det er muligt, og placere den i den passende placering. Når det er tid til din genanvendeligt tages væk, vil de allerede sorteret i kategorier.

Tips & advarsler

  • Hvis du medbringer din genanvendeligt til en dump bin, holde plastikposer handy for let, no-rod transport.
  • Skære ned på mængden af materiale, du nødt til at genbruge ved at købe produkter med mindre emballage.
  • Smid ikke ting som batterier, apparater, eller brugt motorolie med din genanvendeligt. Disse kræver en særlig pickup. Check med din genanvendelse udbyder til at finde ud af, hvad de skal gøre med disse emner.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com