Den nemmeste måde at tage tapet ud

November 18

Den nemmeste måde at tage tapet ud

Når tapet i dit værelse viser tegn på slitage eller er helt ude af stil, er det tid til at ændre den. At fjerne tapet kan være meget sværere end det ser ud. Det er tidskrævende, afhængigt af hvor stor væggene er og hvor mange vægge er beklædt med tapet. Ved hjælp af de rigtige materialer og tage din tid vil hjælpe dig med at fjerne tapet let.

Instruktioner

•Applicer tapet remover til de tapetserede væg. Dette hjælper med at adskille lim fra tapetet. Bruge en rulle eller maling pensel og dække tapet med remover løsning med udgangspunkt i de øverste hjørner og kanter og flyttede til bunden af væggen.

•Wait 20 til 30 minutter for remover løsning at suge gennem tapet. Begynd peeling tapet. Hvis du er i stand til at fjerne det ved skrælning, derefter bruge en bred-blade hobbykniv til at fjerne tapet. Starte fra toppen af væggen i et hjørne og skrabe langs grænsen, arbejde din vej ned mod bunden af væggen.

•Rengør væggen. Brug en blød svamp og våde det med varmt vand. Tør ned væggen for at rense det fra nogen rester fra lim eller tapet.

Tips & advarsler

  • Brug beskyttelsestøj, beskyttelsesbriller, ansigtsmaske og handsker under processen med at fjerne tapet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com