Sådan stedet en elektrisk metalkasse

November 18

Sådan stedet en elektrisk metalkasse

En elektrisk system jordledningen forbinder alle systemets metal dele til jorden, hvilket forhindrer elektriske stød og brande. Når et hjem bruger metal elektriske bokse til at holde afbrydere eller forretninger, skal i metalkasse forbinde med jorden. Hvis en af live ledninger i en metalkasse uden jorden kom løs og rørt boksen, ville boksen selv blive en del af det levende kredsløb. Hvis en intet anende bruger rørt at live boks, ville han også blive en del af kredsløbet. Hvis boksen metal er funderet, bliver at jordledningen en del af kredsløbet i stedet.

Instruktioner

•Drej off elektricitet til panelet service på boksen "Vigtigste" panel, fundet udenfor ved siden af den elmåler. Flip kontakten mærket "Main" til den slukkede position. Panelet service, placeret inde, indeholder afbrydere.

•Undersøg wiren fodring elektricitet til den elektriske metalkasse fra panelet service kaldet feed wiren. Moderne hjem brug en ledning med en jordledning inkluderet. Jordledningen kommer enten uden isolering eller med grønne-farvet isolering.

•Tag panelet service dække med en flad-head skruetrækker. De fleste service paneler bruger fire slidsede skruer for at holde panelets dækslet på plads. De store ledninger, normalt 6-gauge eller større, fra de vigtigste panel Indtast panelet service. En af de store ledninger tilsluttes jorden lug, beliggende på en bus, monteret på panelet service boliger. Alle af det elektriske system Jorden ledninger tilsluttes jorden bus som har grønne-farvet låseskruerne.

•Køre den en isoleret jorden ledning fra panelet service til den elektriske metalkasse, hvis den feed wire ikke indeholder en jordledning. Klip ledningen til længde med bidetang. Skubbe ene ende af en jordledning i panelet service og den anden i den elektriske metalkasse.

•Brug wire strippere at fjerne 1/2 tommer fra de isolerende der dækker fra hver ende af jordledning, hvis nødvendigt.

•Skub den nøgne ende af jorden wire ind i en af panelet service bus huller og spænd den bus låsning skruen med en flad-head skruetrækker. Hullerne på siden af bussen holder ledninger og de skruer, der trænger gennem toppen af bus hold wire i sit respektive hul. Justere jordledningen, så det ikke rører noget i panelet service.

•Løsn elektriske metalkasse 's grønne skrue med flad-head skruetrækker. Grøn skruen spin i metalkasses boliger.

•Bend jordledning omkring elektriske metalkasse jorden skrue. Spænd skruen jorden med flad-head skruetrækker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com