Sådan installeres støttemure med natursten

November 22

Stejle skråninger og små klipper af snavs på din ejendom ofte erodere under overdreven nedbør, forlader mudder og rock på stier, græsplæner og indkørsler. Opbygning af støttemure forhindrer denne jorderosion og hjælper med at skjule utiltrækkende resterne fra udgravningen i en bjergskråning. Boligejere kan bygge deres egne vægge af natursten, uden brug af mørtel og klæbemidler og med omhyggelig opmærksomhed for detaljer.

Instruktioner

•Excavate en grøft foran en bjergside, hvor du ønsker at placere støttemur. Skæres i den eksisterende skråning til at oprette en grøft mindst 2 fod bred og 4 inches dyb i front af bjergskråning eller snavs klinten.

•Level og kompakt base af renden. Kontroller længden og bredden af renden bunden med et niveau og fjerne høje punkter for at oprette en plandrejet væg base. Kompakt jord for at skabe et solidt fundament ved gentagne gange dunkende jord sikret mod basen indtil jorden modstår yderligere komprimering.

•Fyld grøft med en 3-tommer lag af grus til at fremme dræning under væggen og give et solidt grundlag. Niveau og kompakt lag af grus ved hjælp af niveau og jord tamper.

•Lay den største sten du har i renden først at oprette det første kursus i væggen. Tage tid til at placere sten for at minimere hullerne i mellem og vælge klipper af lignende tykkelser, udfylde forreste 1 1/2 fod af renden.

•Fyld huller mellem stenene med mindre sten, grus og jord malplaceret fra udgravning skyttegrav. Skovl fyldstof materiale ind i hætter og bruge jord sikret for at komprimere materialet til hullerne. Anvende en 1/2 lag af jord og fyldstof oven på det første kursus af sten og kompakt lag.

•Applicer yderligere lag af sten en ad gangen, montering sten sammen for at mindske kløften størrelser til mellem 1/2 og 1 tommer bred. Udfylde hullerne med jord og mindre grus, anvende et tyndt toplag og kompakt jorden før du anvender det næste lag. Vælg mindre bredder af sten for hvert lag og scoot stenene tilbage fra det forrige lag til at oprette en dej eller bagud hældning på forsiden af væggen. Fortsætte med at tilføje lag efter behov uden at overskride 5 fod i højden.

•Installer en perforerede plastrør bag den færdige støttemur direkte dræne vandet væk fra støttemur til at forhindre, at muren falder under overdreven nedbør. Dække rør med knust sten og grus, forlader 6 inches mellem laget grus og toppen af støttemure. Fyld resten af plads på toppen af væggen med jord.

Tips & advarsler

  • Områder, der kræver støttemure højere end 5 fødder bliver nødt til at oprette korte terrasser mellem to eller flere vægge.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com