Soveværelse grænser for børn

March 13

Soveværelse grænser for børn

Grænser er en enkel måde at tilføje en pop af farve til et barns soveværelse. Du er velkommen til at tilføje maling til væg området omkring grænsen, eller bare sætte grænsen og kalde det en dag. Du kan også bruge kant til Omdan din børneværelse i en tema værelse.

Græs og blomster

Denne lyse grænsen kan tilføje et strejf af foråret eller lad din lille pige føler, at hun har trådt ind i en have. Sæt maler tape linje hele rummet i en lige omkring en tredjedel af vejen op fra gulvet. Med hurtig penselstrøg, anvende grøn maling til at ligne græs. Græsstrå behøver ikke at være perfekt; i virkeligheden, jo mere ufuldkomne du laver dem, jo mere realistisk de vil se. Hvis du vil, kan du tilføje blomster og sommerfugle til spidsen af dine græsstrå. Gøre det muligt malingen til at tørre natten over, så fjern tapen og tilføje et hvidt stakit omkring den nederste del af væggen. I sidste ende, vil du have et stakit med græs og blomster, skaber en skyfri, udendørs føler.

Sejle væk på et krydstogtskib

Forvandle dit barns soveværelse til indersiden af et krydstogtskib. For vægge, kan du male (eller bruge tapet) til at oprette hvad ligner indersiden af et krydstogt skib kabine. For eksempel, kan du gøre væggene ser ud som om de er indrettede i træ paneler. Den grænse, som du vil sætte op i øjenhøjde for dine børn, kan være windows fra et krydstogtskib. Brug store rektangler til din windows, eller stick med runde koøjer. Space dem omkring en fod fra hinanden, og male en undersøisk Se (vand, ocean liv) inde i windows. Som et resultat, vil selve grænsen tjene som windows til en undersøisk verden.

Hånd Print grænse

I de fleste tilfælde vil have forældrene regler mod børnene tegne eller male på væggene. For dette soveværelse grænsen projekt fra Disney Family Fun skal du faktisk børnene til at sætte deres håndaftryk hele væggen. Gå rundt i lokalet med malerens tape til at oprette den linje, du vil børnene til at sætte deres håndaftryk på, som vil hjælpe med at holde håndaftryk straight. Hæld forskellige farver latex maling i separate maling bakker eller paptallerkener. For drengene, kunne du bruge grundlæggende farver som rød, gul, grøn og blå. Piger kan lide pink og lilla, en pastel farveskema eller lyse farver som lime grøn og hot pink. Denne proces fungerer godt, hvis du har en hånd for hver farve, du bruger, så hvis du bruger fire farver, invitere barnets ven over at hjælpe. Denne måde, hver person kun har én farve på hver side. Du vil bruge en pensel til at male ungernes hænder og har dem stemple dem på væggen lige over båndet. Disney Family Fun tyder på at lade maling tørre natten før du fjerner tapen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com