Hvad er forskellige typer af hegn?

November 24

Når du forsøger at beslutte, hvilken type af hegnet for at bygge videre på din ejendom, det store antal af hegnet typer kan virke overvældende i starten. Hver af de forskellige typer af hegn er dog bedst egnet til en bestemt situation baseret på faktorer, som din personlige behov, ønskede omkostninger og foretrukne materiale.

Post og jernbane

Post og jernbane hegn har kun to hovedkomponenter, lodrette og vandrette skinner. Disse hegn undertiden er bruges til at vedlægge husdyr og undertiden bruges bare for skønheden i hegnet. En split jernbane hegn, hvor en træstamme er indkvarteret oprette skinner, er næsten identisk med en post og jernbane hegn, undtagen post og jernbane hegn brug dimensionelle tømmer. Post og jernbane hegn normalt er lavet af træ, selv om du kan finde denne stil af hegn lavet af vinyl så godt.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Privacy hegn definere en grænse og skabe en fysisk barriere. Hegn er stor, solid paneler der hænger på lodrette stillinger. Privacy hegn er almindelige i boligområder baghaver, hvor personlige oplysninger kan være begrænset. Da privatliv hegn helt fylde i et område, kan de være dyrt på grund af mængden af materiale, der er nødvendig. Privacy hegn er normalt lavet af enten træ eller vinyl.

Kæde Link

Chain link hegn er nogle af de mest omkostningseffektive hegn tilgængelige, og generelt er brugt når hegnet udseende ikke er en overvejelse. Chain link hegn er fremstillet af en vævet trådnet, der er hængt fra metal indlæg. Kæde link er en af de nemmeste stil af hegnet for at installere.

Wire

Wire hegn er lavet af tråde af wire kører mellem hegnspæle. Wire hegn ofte bruges, når et stort område skal være indhegnet, på grund af lethed, hvormed installere wire mellem hegnet stillinger. Wire hegn kan også henvise til modhager wire hegn, som har små metal modhager suspenderet langs ledninger, eller elektrisk hegn, som kører elektricitet gennem ledninger til stød noget, der rører dem.

Strejkevagt

Stakitter anvendes ofte til dekorationer, eller til at markere en grænse uden virkelig omslutter et område. Strejkevagt hegn er den gyldne middelvej mellem privatliv hegn, og post og jernbane hegn. Stakitter har jernbane kører mellem indlæg, men så har de også lodrette Stokke knyttet til skinnerne. Stokke har en tomme eller to af plads mellem dem, tillader lys at komme igennem. Mens der er ingen høj grænse for stakitter, er de fleste stakitter under 4 fod høje.

Slange eller stablet

Når du skal hegnet i et område, hvor du ikke kan installere en post i jorden, har du stadig et par hegn muligheder. En slange hegn, der undertiden kaldes en stablet hegn, har lang cedar skinner stablet oven på hinanden i et zigzag mønster. Armeringsjern er kørt gennem leddene til at sikre dem. Du kan også overveje en buck og pole hegn, der er en række store "A" rammer med lange træ polakker kører mellem dem.

Støbejern

Støbejern hegn er lig strejkevagt hegn, selvom lavet ud af jern og med meget mindre vagtposter. Denne type af metal hegn generelt har kunstfærdige dekorationer på stillingerne og langs toppen af hegnet. På grund af indviklet og mængde af metal er støbt jern hegn normalt meget dyrt, selvom du også kan få en aluminium hegn, der ligner bare en støbt jern hegnet, men til en lidt lavere pris.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com