DIY Bar tabel for et dæk

March 17

DIY Bar tabel for et dæk

En bar tabel kan give et behageligt sted for dine gæster til at slappe af og nyde en cocktail eller et glas vin. Mens de fleste boligejere vælger indendørs bar tabeller, kan du medtage en bar tabel til din dæksareal. En udendørs bar tabel tilbyder ikke kun et samlingssted for dine gæster; Det giver også dem til at nyde udendørs.

Størrelse

Afgøre, hvor meget ledig plads du har på din dæk til en bar tabel. Efterlad masser af plads på alle sider af tabellen for gæster til at flytte rundt. Bestemme også, hvor mange gæster du planlægger på underholdende på en gang. Du behøver ikke nødvendigvis at tilbyde plads eller siddepladser til alle på samme tid, men du bør kunne give tilstrækkelig plads til flere gæster til at slappe af. Din bar tabel bør også give masser af plads til at blande og serverer drinks, mens du er underholdende gæster.

Holdbarhed

Beslutte, hvilken slags understreger under som din bar tabel vil blive placeret. Hvis dine dæk har en vandtæt dække, og tilbyder beskyttelse mod kulde og sne, kan du bruge materialer, der egner sig mere til æstetik end holdbarhed. Hvis dine dæk ikke har en, der dækker, fokus på materialer, der kan modstå elementerne.

Opbevaring

Overvej dine opbevaringsbehov. Kan du gemme barware, spiritus og sted måtter i din bar tabel. Hvis dette er tilfældet, designe din dæk bar tabel med aflægningspladerne og skabslåger. Placer dørene, hvor de let kan tilgås, selv når besøgende er samlet på bordet.

Stil

Vælge den stil og tema, du ønsker dine dæk bar tabel til at afspejle. Dæk bar borde kan laves i en bred vifte af stilarter. Hvis du ønsker en elegant og moderne udseende, overveje dækker din tabelrude med cement backer board og tilknytning af granit eller keramiske fliser med tynd sæt mørtel. Hvis du ønsker en mere afslappet bar tabel, kan du vælge en "tiki bar" tema lavet af bambus, hampereb og halm måtter.

Bærbarhed

Beslutte, om du ønsker din bar tabel at være transportabel. Hvis du bor i et koldere klima, kan du være i stand til at flytte bar tabel indendørs om vinteren. Hvis overførselsret er en bekymring, vil letvægts materialer såsom bambus, tjene dine behov bedre end løvtræ eller granit. Du kan også designe din bar tabel så at det let kan adskilles ved at give adgang til skruer, der holder rammen på plads.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com