Værktøjer til rengøring Miniblinds

November 25

Uanset om du har træpersienner eller standard vinyl blinds, kan du gøre din miniblinds se ud som om de blev renset af fagfolk med de rigtige værktøjer. Du kan gå om rensning din miniblinds i en række forskellige måder og stadig opnå en skinnende, ren look du prøver at opnå. Hvis ét værktøj ikke virker for beskidt blinds, kan du altid prøve en anden.

Vakuum

For at holde din miniblinds søger ren året rundt, gør en hurtig gang med din støvsuger mindst en gang om ugen. Denne ugentlige feje holder støv fra bygning på dine blinds, så de ikke begynder at se nusset. Hvis du har en børste udlæg på din støvsuger, bruge det til at hjælpe fjerne og Børst støvet som du vakuum.

Duster

Hvis støvsugning dine blinds virker som en masse besvær, støv og rense din miniblinds i hånden med en duster. Bruge duster af sig selv, eller sprøjte det med en all-purpose afstøvning spray til at fjerne de irriterende pletter af støv og holde dem fra at komme tilbage.

Alle formål renere

For en mere grundig rent, prøve at bruge en all-purpose renere på dine blinds. Spray en regelmæssig klud med alle formål renere, så brug det til at tørre dine blinds én efter én. For at afhente mere støv med en enkelt knalde, bruge en mikrofiberklud eller saerlige afstøvning klud, mens du arbejder. Mikrofibre fange støv mellem dem skaber mindre arbejde for dig.

Stof skyllemiddel ark

For at fjerne støv fra dine blinds og gøre dit hjem lugter frisk og ren, våd en regelmæssig stof skyllemiddel ark, som du bruger i tørretumbleren, og brug det til at tørre dine blinds. Ifølge Merry Maids rengøring service, støv vil klamre sig til stof skyllemiddel ark.

Vand og sæbe

Hvis du har vinyl blinds, fylde dit badekar med vand og lidt opvaskesæbe, og placere blinds i badekarret i blød. Efter 30 minutter, tømmes for vand og spray blinds med bruseren. Selv om websites som Dollar båre anbefale denne metode til at rense dine blinds, kan det forlade vand pletter på blinds. Andre websteder, som HGTV, fraråde den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com