Sådan fjerner snavs fra en Swimming Pool

November 28

Sådan fjerner snavs fra en Swimming Pool

At have en swimming pool betyder en masse arbejde at holde den ren og brugbar. Hvis du har det rigtige udstyr til din pool, er at fjerne snavs, der udligner i bunden let, hvis ikke tidskrævende. Ved hjælp af en kombination af pool hulskeer, pool børste og specialdesignede pool støvsugere vil hjælpe dig med at få arbejdet gjort effektivt.

Instruktioner

•Brug pool hulske at øse op alle bits af snavs eller insekter, der er flydende på toppen af bassinvandet. Kør skummer over vandet og arbejde din vej rundt om swimmingpoolen. Kravl ind i puljen til at få adgang til noget flydende i midten.

•Sweep gulvet i poolen med pool børste med lange håndtag vedhæftede. Dække hele gulvet, at få folder langs væggene af pool og omkring stigen skridt. Dette har den ekstra fordel af omrøring op snavs for vakuum til at afhente.

•Tilslut din pool vakuum til dit poolsystem filter og Placer vakuum hovedet i vandet, så det hviler på gulvet i poolen. Roll vakuum hovedet hen over gulvet, picking up snavs og debris. Gør dette langsomt, så man ikke røre op snavs. Når du er færdig tag vakuum fra filteret.

•Brug pool hulske igen hvis der var nogen omstrejfende snavs eller snavs, som flød til overfladen under støvsugning.

Tips & advarsler

  • At komme ind i puljen, mens du bruger pool børste og vakuum gør det lettere at komme til centrum af poolen. Dette er især så når du arbejder med en inground pool.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com