Hvordan man bruger PVC til luft rør

November 28

Der er en fast regel om hvordan man bruger PVC (polyvinylchlorid) for luft rør: ikke. Ved hjælp af PVC til luft rør kan være ekstremt farlig. Den føderale Occupational Safety and Health Administration (OSHA), stat labor agenturer, producenter og forskellige repræsentanter for erhvervslivet alle forsigtighed, at PVC-rør kan eksplodere under lufttryk, sender plast granatsplinter flyver. I ét tilfælde fløj en delt 60 fødder; i en anden sag, en underjordisk rør eksploderede, at skabe et krater 4 fod dyb og 3 fødder omkring.

Instruktioner

•Know PVC materiale og ordentlig bruger. PVC er almindeligt anvendt i kloak og afløb-programmer i nogle vandingssystemer og opbygge strukturer som drivhus rammer og udendørs møbler. Det er et hårdt, slidstærkt materiale, resistent mod de fleste korrosion og syrer, salte og oxidanter. Det er let at klippe og tilslutte sig og er attraktive for gør-det-selv. Men det også er meget skrøbelig og ikke kan modstå højt tryk af trykluft (og gas) systemer. Det kan også splintre når slog under pres

•Consider alternativer. Mange metalrør kan anvendes sikkert i trykluft systemer i stedet for PVC-rør. Hvis PVC skal anvendes, skal det sikkert begravet under jorden i splintre resistente belægninger, fuldstændig lukket eller ellers tilstrækkeligt bevogtet mod farer, eksplosive. Stat labor agenturer og andre regulerende myndigheder siger en erfaren professionel bør høres i sådanne tilfælde.

•Substitute andre materialer, hvis du skal bruge plast som en luft rør. Én type, ABS (acrylonitril-butadien-styren) er godkendt til brug i trykluft systemer. I modsætning til PVC, det ikke eksplodere eller splintres under pres, men revner eller udvikler slidser som metal. ABS også har nogle sikkerhed begrænsninger. Der er også termoplastisk rør med høj tæthed polyethylen (HDPE) som kan bruges i nogle komprimeret luft programmer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com