Sådan foretages fejlfinding af en kompressor Motor

March 22

Kompressor eller kompressor motoren er hovedsagelig en elmotor, der komprimerer kølemiddel i et klimaanlæg. Om fastsættelse af problemer i en kompressor kræver færdigheder om, hvordan du foretager fejlfinding af kompressorer, og sikkert reparere dem for at gendanne aircondition i dit hjem. Vær opmærksom på, at du arbejder med højspænding elektriske dele, samt brandfarlige væsker og gasser, som kan være under pres.

Instruktioner

•Kontrollér kondensator. Kompressorer har brug for en kondensator, som er en elektrisk del svarende til et batteri, der lagrer energi og tillader kondensatorer den ekstra boost af energi, der kræves for at starte. Synligt kan du tjekke en kondensator at se hvis det er bulged eller utæt. Hvis det er skal du erstatte den. Kondensatorer kan eksplodere, og kan levere en alvorlig eller dødbringende elektriske stød, så du skal være forsigtig, hvordan du håndterer dem. Ikke røre de udsatte enderne af kondensator at undgå elektriske stød.

•Tjek for modstand og kontinuitet mellem terminalerne. Kompressorer har tre terminaler, som de er koblet til. Terminalerne er mærket C, F og S. Brug en digital multi-meter, check for modstand (bremser strømmen af nuværende) og kontinuitet (bekræfter at nuværende kan flyde) mellem disse terminaler. Hvis enheden er hot, forventer højere modstand, og hvis enheden er kolde og modstand læsning er højere end 30 ohm (en enhed til måling af elektrisk modstand), så du bliver nødt til at erstatte din kompressor.

•Kontrollér, at motoren ikke er jordet ud. Ved brug af flere meter, som du gjorde før, kontrollere for modstand mellem hver terminal og kabinettet på kompressoren. Hvis der er lav modstand mellem nogen af terminalerne og kompressoren, så kompressoren har kortsluttede og jordet selv og skal udskiftes. Det er let nok at teste og kan gøres på samme tid, at du udfører modstand og kontinuitet testen mellem terminalerne.

•Kontrollér ledninger til kompressoren for skader. Ofte mus og andre smådyr kan tygge på isolering af kompressor ledninger, forårsager skade. Tjekke for synlige skader og potentielle kortslutning ud før du udskifter en kompressor.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com