Hvordan man laver unikke gardiner for mit hjem, simpelthen & billigt

March 22

Det er nemt at lave unikke gardiner til dit hjem, enkelt og billigt. Alt det kræver er fantasi og et par grundlæggende værktøjer. Den dyreste del af projektet vil sandsynligvis være gardinstænger. Nogle af disse gardin behandlinger for dit hjem vil blive lettere, hvis du er handy med værktøjer, men de fleste af dem tager minimal ekspertise.

Instruktioner

•Shop på Genbrugsbutikker. Ikke bare kigge efter traditionelle gardiner. Plader, rester af stof, duge, badeforhæng og håndklæder kan alle tilpasses gøre attraktive og usædvanlige gardiner. Look for dristige design, der passer til din indretning.

•HEM toppen og bunden af et stykke stof størrelsen på indersiden af dit vindue. Skubbe foråret stænger i begge hems, og hænge gardinet inde i vindueskarmen. Denne behandling kan anvendes under traditionelle gardiner til at blokere for lyset og forhindre, at dit værelse at miste varme.

•Build en enkel ramme, der vil passe stramt omkring din hele vinduet. Strækstoffer på rammen, Pak det omkring kanterne og Hæft. Den færdige vindue behandling vil ligne en strakte lærred. Bruge disse på Vinduer du ikke åbne ofte. De vil også hjælpe med din energieffektivitet.

•Brug stryg-på søm tape hvis du ikke har en symaskine, eller hvis du ikke kan lide at sy.

•Til store vinduer, hovedet til hardware butik og købe en ufærdige træ dyvel lidt længere end dit vindue og ufærdige træ understel. Købe gardiner ringe med klip, der er store nok til at glide op på en dowel. Dekorative stykker som bolde og ruller kan føjes til enderne af dyvel. Maling eller pletten træ. Vedhæfte et sæt uegnet ark til draperier ringe og slip på dyvel. Det er billigere end en draperier kit, og kan tilpasses.

•Think kreativt. En robust gren hviler på træ parentes draperet med håndklæder gør en unik gardin til dit køkken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com