Hvor hen til genoprette koden til en Sentry Safe

December 1

Siden 1930 ' erne, har SentrySafe givet kunden med en bred vifte af sikre muligheder, herunder brand, personlig, business og pistol pengeskabe. En kombination SentrySafe kan have en enkelt dial kombination afløse eller elektroniske kombination tastaturlåsen; eller kan kombinere disse låseindstillinger med en nøgle-lås. Uanset om du beskæftiger sig med en vagtpost dial eller elektronisk tastatur sikker, giver Sentry kunderne to måder at genoprette kombinationer. Du kan gendanne en kode, som du er registreret med Sentry på sit site eller du kan faxe i en anmodning om inddrivelse af en tabt kombination.

Instruktioner

Sentry registreret kombinationer

•Ansigt til webstedet "Sentry genoprette din kombination" (sentrysafe.com/CustomerCare/Lost_Your_Combination).

• Indtast dit Brugernavn og adgangskode i "Find et registreret kombination Online" sektion felter.

•Klik på knappen "Genoprette kombination" til at hente din kombination. Hvis det gøres korrekt, "din kombination er:" i rød og din kombination skal vises i rummet over feltet username.

Tabt kombinationer

•Ansigt til webstedet "Sentry genoprette din kombination" (sentrysafe.com/CustomerCare/Lost_Your_Combination).

•Klik på knappen "Download notar Form". Klik på knappen "Åbn" på det vindue, der popper op for at downloade "Lost kombination eller sikkerhed nøglen Notarized" form.

•Udskrive ud af formen og udfylde de ønskede oplysninger, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, sikker model og serienumre og en erklæring at du sikkert ejeren eller ejerens juridiske repræsentant--f.eks fuldmagt eller eksekutor af en afdød persons ejendom.

•Kontrollér off toppen af formularen, du anmoder om en "Combo" eller "Combo & nøgler" og angive et referencenummer, hvis gældende--hvis du talte med SentrySafe på forhånd og repræsentant præsenterede dig med en. Check ud en betalingsmetode--check, kreditkort eller postanvisning-- og den metode, du ønsker Sentry kan bruge til at sende dig koden - mail, fax eller e-mail, eller at du vil tage det op.

•Tag form til en notar har det været vidne til og så faxe den (sentrysafe.com, fax: 585-381-2940), sammen med eventuelle andre nødvendige dokumentation, hvis gældende--kopi af postanvisning, dokumentation for fuldmagt eller executor status eller død certifikat.

•Wait 48 timer for SentrySafe behandle din anmodning og til mail, fax eller e-maile dig din kombination; eller at kalde til at rådgive dig, at kombinationen er klar til afhentning, yderligere oplysninger er påkrævet eller at tage en betaling med kreditkort via telefon.

Tips & advarsler

  • Hvis du anmoder om en tabt kombination og kender ikke din sikker model- og serienumre, tjek forsiden af sikker døren nær bunden eller under skiven eller tastatur, hængsel i højre udvendige side af værdiboksen eller ved siden af den lavere døren for en lille etiket viser denne information.
  • Hvis du modtager ikke svar fra SentrySafe inden for fem arbejdsdage efter fax din anmodning, kalde SentrySafe (sentrysafe.com; 800-828-1438) til at kontrollere status for din anmodning.
  • Inkluder aldrig kreditkortoplysninger på formularen "Mistet kombination eller Security Key" notarized.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com