Hvordan til at disponere over toiletter

March 25

Hvordan til at disponere over toiletter

Når det er tid til at udskifte dit toilet, er den bedste måde at bortskaffe det at genbruge det. Du har en række kreative måder at gøre det selv, og mange fællesskabsprogrammer bortskaffelse af affald genbruge porcelænet. For eksempel, bruge nogle kystsamfund dem til at give en base for at forny lokale rev. Nogle affaldsanlæg vil afhente dit toilet for et gebyr.

Bortskaffelse i et affaldsanlæg

Porcelæn fra skålen og tank er nyttigt fyldstof til beton for veje og fortove, og mange affaldsanlæg genbruge det. Hvis toilet pick-up ikke er tilgængelig i dit samfund, og du skal transportere det dig selv, fjerne alle de ikke-porcelæn dele, herunder sædet og ventiler fra inde i tanken, og frigøre tank fra skålen til lettere transport. Nogle samfund kræver du at bryde porcelæn for at forhindre, at toilettet der genbruges. Du kan gøre dette med en hammer, men bære beskyttelsesbriller og handsker til beskyttelse mod flyvende chips.

Genanvendelse ideer

Både skål og tank har indbygget afløb, som gør dem egnede til plantageejere. De er mere stabil når du adskille dem. Når den er monteret med et gitter, gør skålen en low-budget grill, der er sikker på at være en samtale-starteren. Du kan også passe skål med en dekorativ sæde og bruge det som en stol. Dette fungerer bedst, hvis du skrue den til bestyrelsen eller et ark af krydsfiner til at holde det fra at snuble.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com