Planter, der ligner lilla Shamrocks

December 3

Planter, der ligner lilla Shamrocks

De sande shamrocks har planter af slægten Trifolium og tre-fligede blade. De menes at bringe held og lykke i Irland og er slidt på St. Patrick's Day. Trifolium planter er ikke nem at dyrke indendørs og de fleste planter sælges som shamrocks i havearbejde Centre er træ syrer af slægten Oxalis. Oxalis planter producerer blade med tre lapper, der ligner ægte shamrock blade. Der er nogle Oxalis arter og sorter med lilla blade, og der er også en art af trifolium med lilla blade.

Oxalis triangularis

Kendt som den lilla shamrock eller kærlighed plante, har denne brasilianske indfødte lilla blade med tre, trekantede fliger. Det vokser fra små knolde og producerer lyserøde eller hvide blomster. Den lilla shamrock kan dyrkes som en stueplante eller plantet udendørs efter den sidste frost. Det forudsætter fugtig, veldrænet jord og lyse, indirekte sollys til at trives. Lilla shamrock planter dør tilbage efter blomstring og gå vækstdvale i op til tre måneder. Oxalis triangularis blade tæt om natten eller under dårlige lysforhold.

Oxalis regnellii især

En lille lilla kruset skovsyre hjemmehørende i syd-og Mellemamerika, den lilla shamrock har lilla, tre-fligede blade. Det producerer lilla blomster i løbet af foråret og vokser fra underjordiske knolde. Lilla shamrock kan dyrkes udendørs i lys skygge eller indendørs i et lyst sted. Det vil gå hvilende og mister sine blade op til tre gange om året. Vand ikke under vækstdvale indtil planter viser tegn på ny vækst.

Trifolium repens atropurpureum

Trifolium repens er kendt som hvidkløver og er et almindeligt dyrket foder plante. Det er en lille, Krybende plante op til 4 inches høj med grøn, tre-fligede blade og hvide blomster. Kultivar T. repens atropurpureum har chokolade-brun til lilla blade med en grøn udvendige frynser. Den trives i veldrænet, men fugtig jord og lys skygge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com