Hvordan man kan beskytte PVC rør fra svejsning

December 4

Hvordan man kan beskytte PVC rør fra svejsning

PVC rør anvendes i boliger til kloak og andre linjer og selvom meget hård, vil smelte, hvis de kommer i kontakt med ekstrem varme. I mange tilfælde skal kobber eller andre typer af metalrør være installeret tæt på PVC rør og er enten loddet eller svejset på plads. For at stoppe den varme nå og beskadige PVC-rør, hang et stykke metal flashing og også en lodning varmeskærm mellem rør og lodning eller svejsning område.

Instruktioner

•Klippe en del af metal blinkende til en passende størrelse ved hjælp af tin snips (størrelse bør være mere end stor nok til at stoppe enhver del af lodning eller svejsning flamme fra direkte at nå PVC-rør).

•Anbring blinkende mellem lodning eller svejsning område og den nærmeste del af PVC-rør. Vedhæfte det på plads ved sømning dens øverste hjørner til nærliggende objekter såsom væggen studs eller loft strøer. Små huller kan også være boret ind i hver øverste hjørne af blinkende og derefter hængt på position med ledning. Hvis det er muligt, Placer blinkende så der er en kløft mellem sig selv og PVC-rør.

•Anbring et varmeskjold klud mellem området blinkende og lodning eller svejsning. Dugen er fremstillet af brandhæmmende glasfiber og fås i forskellige størrelser. Tillægge hver øverste hjørne af klud til at hænge den i position wire. Igen, hvis rummet tillader, mulighed for klud til at hænge så der er en kløft mellem sig selv og blinkende.

Tips & advarsler

  • Varme afskærmning gel kan også anvendes direkte på overfladen af PVC-rør. Denne gel afbøjer temperaturer på op til 7.500 grader Fahrenheit og kan bruges sammen med den blinkende og varmeskjold klud.
  • Hvis det er muligt, ikke holde flammen peger i retning af PVC-rør, men hellere holde faklen, så flammen er parallel med varmeskjold klud.
  • Vær opmærksom på alle andre brændbare genstande, der vil være i tæt nærhed til lodning eller svejsning flamme. Holde en fuld vand sprayflaske tæt ved, i tilfælde af brand bryder ud.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com