Billig gårdhave ideer

March 31

Din egen private tilbagetog behøver ikke at koste dig en arm og et ben. Dreje en blah gårdhave i et særligt udendørs område kan blive din med et par billige teknikker. At lade din fantasi løbe vild giver dig med en one-of-a-kind gårdhave.

Havemøbler

Ved at udvide dit hjem til udendørs, opretter du en intim indstilling til familiefester og ensomme nydelse. Tænk på din terrasse som et andet rum. Hvad er dit foretrukne farveskema? Repaint havemøbler med vejrbestandig maling. Dæmpede toner vil flyde problemfrit ind i resten af gården, mens lyse farver vil tilføje et festligt touch. Omfatte indviklede detaljer af maleri bladguld på smedejern gårdhave tabeller. For en sjov twist, male dine foretrukne brætspil på toppen af tabellen. Giv din ryg en farverig pude til at hvile på. Købe supplerende udendørs stof til at give dine møbler at pulserende punch. Det er nemt at tilpasse puder af broderiet familienavne, syning skåret ud figurer eller tilføjer kvaster. Der er så meget du kan gøre for at dine møbler med lidt knofedt og et par indkøb.

Udendørs belysning

Belysning dikterer den stemning, du forsøger at oprette. Uanset hvilke særlige tilføjelser du foretager din terrasse, betyder dårlig belysning, ingen vil se dem. Stearinlys kan forstærke de positive aspekter af din terrasse og vende en run-of-the-mill baggård i romantiske omgivelser. Tjek omkring dit hus for krukker, små spande eller skåle. Fyld hver enkelt med farvet sand efter eget valg. Sted i områder, der har den mindste mund trafik. For en ren elegant udseende, en streng op udendørs lanterner. Den dæmpede glød vil være perfekt til udendørs underholdning.

Planter

Sløre line mellem værftet og gårdhave ved plantning grænser, potteplanter og Bordblomster. En høj vegetativ grænse vil overdøve indblanding støj, men hvis du ønsker at fremvise din værftet, vælge mindre planter. Plante blomster giver dig en chance for at indarbejde dit farveskema. Design gryder med forskellige typer af blomster. Det vil efterligne de mere naturlige indstilling af vilde blomster. Omfatte producere forsynet med planter og urter, for en nem måde at blande funktionelle planter med blomstring. Din færdig terrasse vil afspejle din egen personlige stil og smag. Både den eklektiske og sofistikeret føler er overkommelige at opnå med nogle kreative anvendelser af hjem elementer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com