Hvordan man laver en nem Picnic bænk

December 5

Hvordan man laver en nem Picnic bænk

En picnic bænk er et vidunderligt sted for din familie og venner til at samles i den store udendørs. Picnic bænke er en af de enkleste former for møbler, bestående af blot et stort bord med to forbundne bænke. Da picnic tabeller er designet til udendørs brug, er træ sjældent færdig som du ser i indendørs møbler, hvilket betyder, at enhver med adgang til dimensionelle tømmer og et par værktøjer kan gøre én.

Instruktioner

•Indstil dit geringssav til venstre på 22,5 grader. Placer en 2 x 4 tommer bestyrelsen flade på saven og gøre to snit 303/4 inches fra hinanden. Når du foretager denne nedskæring, måle langs del af bestyrelsen tættest på hegnet så at mitered bestyrelsen måler 32 1/4 inches fra punkt til punkt, når man skærer det. Flytte saven til højre på 22,5 grader og skære en anden bestyrelse med ens dimensioner.

•Stil en tredjedel bord på sav, skære den højre ende med så stadig på 22,5 grader til højre. Flytte saven 22,5 grader til venstre og skære anden enden af dette board 29 inches væk fra den første skæring. Endelig sat saven til 0 grader og skar et bord, så det er 56 inches lang.

•Sæt de første to boards du skære på bordet eller jorden foran dig. Placer bestyrelserne, så de peger mod hinanden, ligesom den nederste del af en "A." Placer den tredje bord over langt enderne af de to første, og justere afstanden mellem de to første plader, så enderne af den tredje bestyrelsen justeres med den udvendige kant af de første to boards. Endelig, Placer det sidste bord, den ene med flade ender, halvvejs mellem bunden og toppen af de to første plader. Placer denne sidste bord, så det er perfekt centreret over strukturen. Placer klemmer på alle fire krydsene at holde denne A-frame på plads.

•Drill fem-sekstendedele-inch huller gennem midten af hver træ krydset. Skub transport bolte igennem hullerne og sikre dem med din skruenøgle. Fjerne klemmerne, når du er færdig.

•Gentag dette hele processen for at oprette en anden A-frame, præcis som først.

•Anbring to "A" rammer således at de 56 inches fra hinanden og afstive dem, så de står. Placer to 72 tommer lange 2 x 4 tommer boards på hver side af A-frame, med studienævnene hvilende på de tværbjælker, der holde sig ud af A-frame. Centrere bestyrelser, så mindst 8 inches hænger over hver bjælke og plads hvert sæt fra hinanden af omkring en tomme.

•Kontroller to 4-tommer træ skruer gennem hver ende af 2 af 4s og ind i den tværbjælke. Vær sikker på at drive hovedet af skruen lige under ansigt af træ.

•Klippe fire 1 x 8 tommer boards til 72 inches i længden. Centrere bestyrelser over A-frame og drive to 2 1/2-tommer træ skruer gennem hver ende af hver bord og ind i A-frame.

•Klippe et andet stykke 2 x 4 er lig med bredden af bordpladen. Klemme det på plads nedenunder bordet, direkte i midten, og skru ned gennem toppen af tabellen og i center skinne med 2 1/2-tommer træ skruer. Bruge fire skruer til at sikre det, derefter frigive klemmerne og flip tabellen.

•Klippe to 2 af 4s, hver 7 inches lang. Sted hver af disse nedenunder siddepladser på bordet, på det midterste punkt. Bruge fire 21/2-inch træskruer til at sikre disse stykker.

•Indstil dit geringssav til 28 grader til venstre. Skære et stykke af 2 x 4, således at der er 29 1/4 inches mellem din nedskæringer. Så brug saven til at fjerne en halv tomme fra point i begge ender af bestyrelsen. Rotere saven 28 grader til højre og Gentag processen for et andet bord.

•Sæt disse to bestyrelser mellem centrum tandbøjle på bordet og den store bjælke på A-frames. Hver bestyrelse vil kun passe på én side af center skinne. Bore 21/2-inch træskruer gennem hver ende af disse seler til at fastgøre dem til resten af bordet. Du bliver nødt til at køre skruer i en vinkel til at sikre, at de går hele vejen igennem skinnen og i den tilstødende stykke. Flip tabellen over når du er færdig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com