Hvor hen til krog oppe en vippekontakt

December 10

Hvor hen til krog oppe en vippekontakt

En vippekontakt er en switch med to positioner. I en stilling forbinder det elektrisk strøm til en enhed. I anden holdning afbrydes strømmen til enheden. Vippekontakt har en tabulator eller et lille håndtag, der kan være hævet eller sænket til at placere vippekontakt i sine to positioner. Det forbinder og afbryder kontaktpunkter i vippekontakt. Et eksempel på en vippekontakt er en lyskontakt. Det forbinder strøm til en elektrisk pære og afbryder det afhængigt af parameteren position. Hvis du har en vippekontakt og behovet for at tilslutte den op, er alt hvad du behøver et par enkle elementer.

Instruktioner

•Fjern alle strøm fra enheden, hvor du vil hen til krog op din vippekontakt. Den bedste måde er at afmonterer enheden. Hvis dens magt er kabelforbundet i, skal du slå afbryderknappen.

•Forstærkning adgang til vippekontakt når magten er fjernet ved at fjerne boliger som vippekontakt er installeret. Maskinhusene er normalt sikret med boliger skruer, så simpelthen Skru boliger og trække det væk.

•Tag wire med magt kommer ind i huset, normalt den sorte ledning og brug wire strippere at fratage en lille længde af isolering fra slutningen, nok til at indhylle den udsatte ledning rundt en terminal. Wrap tråd omkring center terminal på vippekontakt ved hjælp af nål næse tænger.

•Strip en kort længde på isolering fra den ledning, der går til enheden skifter omdirigere er designet til at tænde. Wrap i metal ende af wiren omkring den øverste terminal på vippekontakt.

•Drej på loddekolbe. Lodde i to ledningerne på to vippekontakt terminaler. For hver terminal, røre det med den varme spidsen af en loddekolbe mens på samme tid anvende et kort længde af bly-fri lodde til terminalen. Når lodde smelter, fjerne resten af længden af lodde og lodning jern.

•Drej off loddekolbe. Returnere bolig til sin oprindelige position og Fastgør det med de skruer, du fjernes. Vende strøm til enheden ved at sætte det tilbage i eller drejning på afbryderknappen. Vippekontakt vil nu slå enheden til eller fra.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com