Hvordan at reparere en VHS-båndoptager

December 11

En VHS-båndoptager er afhængig af en mekanisk "klemme" roller til støtte i at trække videobånd gennem optagelse stats-tape mekanisme. Magnetbånd rester på rulle, knivspids kan medføre videobånd til at holde fast i stedet for aflevering af frit, resulterer i brudt og beskadiget tape. For at reparere VHS-båndoptager, så dette ikke sker, rense knivspids roller. Ingen elektronisk færdigheder er påkrævet, og heller ikke vil VHS tapedeck skulle skilles. Et par fælles husstand forsyninger og rengøring flydende fra en hobby butik eller elektronik butik er alt, du behøver.

Instruktioner

•Tryk på "Eject" at hæve kassette bakke låg af VHS-båndoptager. Blæse ud mekanisme med trykluft.

•Tryk på "play" for at tvinge knivspids roller at udvide frem. Træk netledningen ud af AC-stikket til at slukke motoren; Dette vil holde knivspids roller i sin udvidede holdning.

•Moisten slutningen af en vatpind i linsen rengøring løsning. Placer den fugtede ende af vatpind mod siden af knivspids roller. Drej toppen af knivspids rullen med uret med den ene hånd mens du holder slutningen af podepinden imod den knibe med den anden. Fjerne svaber efter knivspids roller har lavet en komplet 360-graders rotation.

•Moisten slutningen af en anden vatpind i linse rengøring løsning. Gentag proceduren netop afsluttet med knivspids roller, kun dreje de knivspids roller to komplette omdrejninger mod uret. Bortskaffe bomuld svaberprøver.

•Tryk på "stop" på tapedeck tilbage knivspids roller til sin tidligere position. Hvis knivspids rullen ikke flyttes, tilslutte strøm til VHS-båndoptager før du trykker på "Stop." Blæse ud mekanisme med trykluft. Luk kassette bakke låg.

Tips & advarsler

  • Kører et videobånd frem og tilbage med hurtigt frem og bak før du spiller vil bidrage til at forbedre spændingen så knivspids roller kan udføre sit arbejde med en mindre indsats.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com