Ridser på marmor bordplader

April 10

Ridser på marmor bordplader

Marmor er en attraktiv, luksuriøse valg for bordplader, men det er ikke det mest holdbare valg. Som enhver naturlig sten overflade er det let at ridse, nick eller knæk det hvis du ikke er forsigtig. Du kan dog nemt at reparere mindre ridser. Du kan også reparere dybere ridser, men du skal have en professionel lave nogen større rifter eller buler.

Karakteristik af marmor

Marmor indeholder naturlige hvirvler af farve, der gør din køkkenbordet unik i forhold til andre. At look kommer på en pris, men. Stenen er porøse, hvilket betyder, at det let absorberer væsker. For denne grund, pletter nogle gange opstà ¥, hvis du ikke hurtigt rydde op spildt væske. Marmor er også et blødere materiale end mange andre natursten. Gryder, pander og slibende rengøringsmidler kan nemt skrabe det.

Mindre ridser

Buff ud mindre ridser med en filt klud (det ikke vil kaste lint) og polering pulver, som er ikke-slibende. Dyppe kluden i pulveret og forsigtigt gnide det i ridser. Gnid små cirkler og derefter tørres af med en fugtig klud. Tin oxider kan også fjerne ridser og pletter på marmor, ifølge god husholdning.

Major ridser

Hvis du kan passe din negl ind i bunden, er det dybere end en hånd-polering kan ordne. I stedet arbejde nogle efterbehandling sammensatte (brug slags solgt til brug på biler) ned i revnen. Vent, indtil det tørrer og derefter buff det ud ved hjælp af en mekanisk buffer og uld pad. High-Speed buffere mellem 1.500 og 2.500 rpms fungerer bedst, ifølge dette gamle hus. Hvis det ikke virker, wet-sanding den automotive sammensatte før polering det. Let spray det stof-dækket bunden med vand, og derefter dyppe 800 eller 1.000 sandkorn sandpapir i vand og hånd-sand i bunden. Skylle sandet, og derefter bruge high-speed bufferen.

Tips til rengøring

Slibende rengøringsmidler, (noget med grus, som mange rengøringsmidler sælges i pulverform) kan efterlade ridser på marmor. Sure rengøringsmidler, selv eddike, kan spise løs på stenen. Af disse grunde skal du rense din marmor bordplade med varmt vand blandet med få dråber af en mild flydende opvask sæbe. Brug en blød svamp eller klud, og tør efter rengøring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com