Hvordan man kan male et værelse Plaid

December 12

Plaids popularitet, nåede et højdepunkt i midten af 1990 ' erne har kommer tilbage stærke. Mange mennesker ønsker at hoppe på tendensen vælger ikke at bære plaid, men snarere anvende det på væggene i deres hjem. Plaid på en accent væg hjælper med at tilføje en smule af pizazz til et rum og med visse farver, tilføjer et strejf af maskulinitet til et område. Maleri plaid på en væg er gjort på samme måde at male striber, men med nogle tilføjet planlægning og arbejde.

Instruktioner

•Measure på væggen eller væggene du planlægger at male plaid. Måling af væggene kan du beslutte dit grundlæggende mønster bredde--både vandrette og lodrette striber, og tyk som tynd--, så du ikke male frihånd, hvilket kunne føre til ujævn striber og et mønster, der ser sjusket.

•Plan ud din plaid mønster; omhyggelig planlægning betyder færre fejl på din væg. Dette hjælper både kosmetisk og finansielt, som du vinden op spilder mindre maling. Plaid er hovedsagelig et arrangement af vandrette og lodrette striber, så din planlægning bør inddrage som striber vil være, hvilken farve desuden hvordan brede striber vil være.

•Sand væggen eller væggene. Ved slibning give du dig selv en glat, selv overflade at arbejde med. Bruge en slibning stang til at nå ud til langt hjørner, så vasker snavs væk fra væggene og lad det tørre natten over.

•Sketch ud af din planlagte plaid mønster ved hjælp af kridt eller en blyant. Startende fra det ene hjørne, bruge en målestok og en plan til at sikre lige linjer på tværs af væggen.

•Tag lys-switch plader og stikkontakt covers.

•Tape over afsnittene i den plaid, som du ikke ønsker at male endnu. Det kan hjælpe for at starte maleri med den mørkeste farve først, således at eventuelle blødninger, der opstår, vil være nemmere at dække. Du skal også tape over molding, lyskontakter og forretninger. Brug en plastik kit klinge for at trykke båndet ned for at sikre ingen maling vil bløder under.

•Paint din første farve i regionerne ikke tapede. Værktøjerne afhænge af bredden af dine striber. Mindre striber bør være håndmalede at forhindre maling i går i uønskede sektioner, mens bredere striber kan males med en hånd roller eller en større roller.

•Tillad, der først frakke af maling tørre helt, fjern derefter båndet. Tape over tørre malingen til at forberede maleri af din næste linjer. Gentag taping, maleri og tørring indtil alle vandrette og lodrette striber er malet.

•Touch op områder på væggen, har nogen fejl. En lille hånd pensel hjælper med denne opgave.

Tips & advarsler

  • Sørg for at lægge en presenning på gulvet. Tarps hjælpe dig med at undgå maling udslip på tæppe eller trægulv.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com