Kælderen lækager & oversvømmelser

December 14

Kælderen lækager & oversvømmelser

Kælderen lækager og oversvømmelser kan være en enorm opgave for en boligejer, ikke kun på grund af skader på ejendom på grund af vandet, men på grund af potentialet for farlige skimmel og meldug vækst. En række spørgsmål kan bidrage til kælderen lækager og oversvømmelser, og forståelse af, hvordan hver kan forebygges eller kontrolleret er nøglen til at minimere skader.

Burst rør

Kilden til en kælderen oversvømmelse, der er mest i dine hænder er en burst eller brudt rør. Det kan ske at du går væk for ferie og lade varmen i Parlamentet til at holde hjem energiomkostningerne. Den indvendige temperatur dips under frysning, og et rør i kælderen brister under øget pres fra den iskoldt vand inden, som kan forårsage tusindvis af dollars værd af skader. Hold dit hjem varmesystem på lav overalt i det kolde vejr, selv når du ikke er hjemme, for at forhindre sådanne udbrud.

Sump pumpen Installation

Du risikerer en oversvømmet kælder i perioder med kraftig regn. Installation af en sump pumpen, som er en dykpumpe placeret under din kælderetage, kan bidrage til at afbøde denne trussel. Sump pumper fungerer ved at pumpe vand ud af kælderen før det når dit gulv og kan forårsage skade. De er placeret 4-5 fødder under kælderetage og udløses når vandstanden nærmer sig for sal. Vandet er typisk udledes uden for huset, langt fra instituttet.

Leder og tagrende vedligeholdelse

Når en kælder oversvømmelser, de fleste af vandet flyder i er kommet fra et par fødder rundt langs kanten af huset. Forkert drænet egenskaber, enten på grund af mangel på ordentlig afløb systemer eller vedligeholdt ledere og tagrender, kan i høj grad øge chancerne for kælderen oversvømmelser. Sikre dine ledere og tagrender er tom og fungerer ordentligt efter rengøring dem eller få dem renset, flere gange i hele sæsonen. Installere rendestenen løbere på jorden hvor regn vand lossepladser fra dine ledere til at lede vandet flyde væk fra dit hjem.

Egenskaben vedligeholdelses

Store mængder af beton eller asfalt kan bidrage til et dårligt afdrypning ejendom. Hvis du har et problem med regnvand siver ind i din kælder, kan du kigge at plante flere træer på din ejendom, som er på ingen måde en hurtig løsning løsning. Installation af en sump pumpe er det bedste bud at forhindre din kælder mod oversvømmelser i løbet af den næste nedbør, men tilføjer mere pyntegrønt til din ejendom kan hjælpe sop op nogle af det overskydende vand. Hvis du går i gang nu-grønnere op din værftet, vil du være glad for du gjorde i fremtiden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com