Hvordan man dyrker en drue vin fra en frø

December 15

Hvordan man dyrker en drue vin fra en frø

Kommercielle vinmarker producere masser af druer fra vegetative stiklinger. Vegetativ stiklinger levere nye planter, der udviser egenskaber meget lig de overordnede vinstokke. Selv om dyrkning af druer fra vinstokke giver den bedste metode til at producere kvalitet druer, kan du også dyrke disse planter fra frø. Mens disse frø ikke kan producere planter svarende til deres overordnede vin, giver de en interessant og sjov metode til dyrkning af vinstokke. Med deres præcise kriterier og lav spiring sats kræver Druekerner særlig omsorg og masser af tålmodighed.

Instruktioner

•Purchase druemost frø fra en planteskole eller samle dem fra faldne druer under bunden af vokser vinstokke. Frø reddet fra købmand producere sjældent spire.

•Klap to eller tre papir håndklæder i halve og holde dem under kølige rindende vand. Klem overskydende vand fra håndklæderne og læg dem fladt på en fast overflade, såsom en bordplade. Placer dine frø oven på de fugtige papirservietter. Løst fold de fugtige håndklæder omkring de Druekerner og placere dem i en plastik sandwich taske. Læg sandwich posen i en lille papir sæk.

•Indstil et termometer i dit køleskab. Flytte det rundt, placere den i forskellige områder i køleskabet, indtil du finder et sted, der opretholder en temperatur nær 37 grader Fahrenheit. Dette er den ideelle temperatur for stratifying Druekerner. Placere papirspose med frø i dit køleskab i det område, der er omkring 37 grader Fahrenheit.

•Kontrollér mængden af fugt i Posen omkring én gang hver måned, tilføje en lille tåge af vand til at dæmpe papirservietter, der føler sig lidt tør. Undlad at håndtere frøene eller forstyrre dem. Tillad frø til at forblive i dit køleskab i ca. tre til fem måneder at give tilstrækkelig tid til stratificering.

•Fyld bionedbrydeligt frø gryder med en steril pottemuld. Scatter fem til otte frøene over toppen af hver pot. Forsigtigt dup frø, knap at trykke på dem i overfladen af jorden. Druekerner kræver lys for at spire. Holde jorden i potterne jævnt fugtig, dug overfladen med en fin spray af vand, når det viser tegn på let tørhed.

•Thin ud dine planter når de når en højde omkring 2 inches, så kun de stærkeste man forbliver i hver frø pot. Transplant planter i din have, når de producerer et netværk af rødder og mindst fem eller seks unge blade. Afhængigt af din vifte af druer, kan dette tage flere måneder.

•Transplant planter i veldrænet havejord, holder overfladen af rodklumpen niveau med den omgivende jord. Fortsat holde jord nær rødderne let fugtig at sikre tilstrækkelige mængder af fugt for sund vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com