Sådan installeres et hegn ved siden af en nabo hegn

December 16

Mens det kan være fristende at bruge din nabo hegnet som en del af din egen, skal du være opmærksom på ejendom linjer og lokal fægtning love. Ofte er det klogest for at installere dit nye hegn ved siden af det tilstødende hegnet, og det gamle ordsprog "gode hegn skaber gode naboer" sikkert gælder her. Det er ikke tilstrækkeligt at simpelt hen opståen installere dit hegn uden hensyntagen til disse faktorer. Find egenskaben linjer og opbygge dit hegn til byen kode, mens opmærksomhed på æstetik og være hensynsfuld til din nabo.

Instruktioner

•Find din ejendom linjer. Ring firmaet titel og spørge, om de har en undersøgelse af din ejendom på rekord. Hvis de ikke kan hjælpe, kan et opkald til din lokale by regeringskontorer får du svar.

•Borrow eller leje en metaldetektor og forsøge at finde egenskaben markører på egen hånd. Disse er metal indlæg begravet i hjørnerne af de fleste pakker. De kan være flere fødder underground. Markere hjørnerne med spraymaling, stakes eller små flag. Køre en streng fra hjørne til hjørne for at markere din ejendom line.

•Opkald din bygning afdeling og spørge hvad hegn er. De fleste kommuner har regler for type og højden af hegn. Ikke overholder disse regler kan betyde et besøg af info om bygning og en anmodning om at rive ud dit hegn og geninstallere det ordentligt.

•Discuss dit hegn planer med din nabo. Hvis der er gonna være et hul mellem dine to hegn, beslutte, hvordan du vil håndtere ukrudtsbekæmpelse eller slåning.

•Decide om hegnet stillinger vil ansigt udad mod din næstes ejendom eller vil ansigt din værftet. Dette er især vigtigt, når du installerer et træ privatliv hegnet, og lokale bekendtgørelser kan kræve, at du har indlæg vender din værftet.

•Sørg høflig og respektfuld, når du installerer dit hegn. Undgå at forstyrre din nabos hegn og holde snavs og byggeri snavs på din side af ejendommen linje.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en husejere associering, tjekke med dem for hegnet forordninger så godt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com