Hvad kan jeg bruge til at rense meldug & mug?

December 17

Mug og skimmel er ikke bare grimme, det kan være en sundhedstrussel. Disse fælles husstand problemer kan vises på næsten enhver slags overflade og næsten overalt i huset. Meldug kan angribe bøger lige så let som dit badekar og bruser. Angribe problemet med rengøring af mug og skimmel faktisk afhænger en hel del om hvilken overflade du agter at rengøre.

Keramik

Næsten alle har i sidste ende problemer med at meldug i badeværelset. Mange mennesker bare tage en Brillo pad og skrubbe formen, men det kommer altid tilbage. For en længerevarende løsning, få en spand og mix 1 kop af klor til 1 gallon af vand. Brug en svamp eller klud til direkte angreb på skimmelvækst før skylning og giver mulighed for at tørre. Derefter tage en blanding af 1 kop af ammoniak, 1/2 kop eddike og 1/4 kop vand og krat det berørte område igen. Brug gummihandsker, Tænd ventilatoren og Åbn nogen vinduer eller døre til at sikre korrekt ventilation.

Møbler

Når mug kommer i din madras eller polstrede møbler, kan det blive en dæmon til at leve med, hvis du ikke rense det. Jo værre lade du det få, jo mere sandsynligt du bare nødt til at junk det.. Før det bliver til dette punkt, begynde ved støvsugning det grundigt. Træk eventuelle mildewy madras-- og enhver møbler--ud i lyse sollys for den støvsugning og lad det luft ud derefter. Brug en kost til at børste væk enhver mug og partikler og gøre en blanding af halv sprit og halv vand. Ren mugne området med en svamp dyppet i blandingen og lad den tørre. Hvis du kan stadig lugte meldug efter dette, kan du prøve en professionel gasning.

Bøger

Når folk begynder at lugte at bekendt lugt af mug og skimmel, overser de ofte en af de mest almindelige steder. Bøger og noget lavet af papir, kan sagtens blive mugne. Heldigvis, rengøring mold og meldug fra bøger og papirer i et arkivskab er ikke svært og kan være ganske effektiv. Begynder ved åbningen af bogen eller finde et sted for udstikker papirer, så de kan tørre, som udenfor eller i et vindue boks. Drys majsstivelse eller talkum på siderne, da dette vil medvirke til at absorbere fugt. Når formen har løsnet, tør mildewy bøger eller papirer ren med en klud. For at forhindre fremtidige problemer, overveje at gemme dine bøger i en tørrere plet inde i huset eller investere i en affugter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com