Slippe af med svamp myg på stueplanter med eddike

December 19

Svamp myg, også kendt som eddike fluer, kom indenfor i enhver sæson, men de virkelig formere sig i løbet af sommeren og vinteren. De har tendens til at komme indendørs på stueplanter, der har været udenfor i varmt vejr. Larver lever i planten jordbunden og luger til at sutte på dine planter. Voksne myg er specielt tiltrukket af eddike, så eddike er en sikker og billig måde at stoppe en svamp myg angreb på stueplanter.

Eddike Trap

Svamp myg elsker at spise gærede fødevarer. Fyld en krukke med eddike. Brug en pin til at stikke 5 huller i låget. Svamp myg vil flokkes til krukken og ned huller at komme til eddike, men de kan ikke komme ud.

Eddike og klistret mad

Efter fastsættelse af en krukke med eddike, tilføje peanut smør eller honning til den under side af låget, der er stukket med små huller. Myg vil ikke være i stand til at flyve ud af krukken. Sticky jordnøddesmør eller honning vil fange dem, når de forsøger at undslippe hvis de små huller ikke stopper dem.

Eddike og sæbe

En kop æble cider eddike blandet med 1/4 kop af opvaskesæbe placeret omkring hvor myg er mest er en god fælde. Placere fire til fem glas i forskellige rum og under plaget planter. Myg vil flokkes til eddike, sidde fast i sæbe og være i stand til at flyve ud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com